We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

Webshop Support

Problemen

Mocht je problemen ondervinden met onze website of de werking hiervan, gelieve ons te contacteren via het contactformulier of via [email protected]

Aankopen Dolle dagen/ Webshop

Om technische redenen is het momenteel niet mogelijk om jouw aankopen tijdens de Dolle dagen te combineren met aankopen uit de shop. Aparte bestellingen kan natuurlijk wel. Je login en wachtwoord is hetzelfde voor beide shops.

Betalen Bancontact/Maestro/Visa

Voor alle betaalkaarten heb je een kaartlezer nodig. De naam van de kaarthouder is hoofdlettergevoelig. In Belgie kan je ook betalen met Bancontact of met Maestro In Belgie zijn KBC, CBC, ING, Centea, Belfius, BNP Paribas Fortis, Fintro en Argenta de eerste banken die de Maestro-functie geactiveerd hebben om online transacties mogelijk te maken. Bij het gebruik van maestro is de cvc-code facultatief, je bent niet verplicht deze in te vullen. Op vele maestro-kaarten is de cvc-code ook nog niet aanwezig. Je kan uw bestelling perfect afwerken zonder de code in te vullen. Vanuit Nederland/Luxemburg kan je enkel betalen met Visa of Mastercard of Ideal.

Vragen of opmerkingen

Indien je vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot onze webshop kan je ons steeds bereiken via het contactformulier , tabje webshop support of via [email protected]  

Plaats in april een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een prachtig VERRASSINGSPAKKET twv 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin mei!

Inloggen