OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Webshop Support

Problemen

Mocht je problemen ondervinden met onze website of de werking hiervan, gelieve ons te contacteren via het contactformulier of via info@drukkemamas.be.

Betalen Bancontact/Maestro/Visa

Voor alle betaalkaarten heb je een kaartlezer nodig. De naam van de kaarthouder is hoofdlettergevoelig.

In België kan je ook betalen met Bancontact of met Maestro.

In België zijn KBC, CBC, ING, Centea, Belfius, BNP Paribas Fortis, Fintro en Argenta de eerste banken die de Maestro-functie geactiveerd hebben om online transacties mogelijk te maken.

Bij het gebruik van maestro is de cvc-code facultatief, je bent niet verplicht deze in te vullen. Op vele maestro-kaarten is de cvc-code ook nog niet aanwezig. Je kan uw bestelling perfect afwerken zonder de code in te vullen.

Vanuit Nederland/Luxemburg kan je enkel betalen met Visa of Mastercard of Ideal.

Vragen of opmerkingen

Indien je vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot onze webshop kan je ons steeds bereiken via het contactformulier, tabje webshop support of via info@drukkemamas.be.

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen