OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

We slaan de handen in elkaar! Voor meer dan 1500€ aan prijzen te winnen!

Liefste drukke mama’s en papa’s,

de volgende 5 weken worden zwaar. Niet alleen voor ons als mama’s, maar ook voor héél veel zelfstandigen. De drukke mama’s webshop blijft voorlopig open en we werken met man en macht om jullie bestellingen zo snel mogelijk bij jullie te krijgen.

Om andere zelfstandigen een hart onder de riem te steken én wat reclame voor hun te maken, heb ik een leuke actie op poten gezet!

We geven voor meer dan 1500€ aan cadeaus weg!!!!

Wat moet je doen om dit te kunnen winnen?

Plaats een bestelling tussen 1 maart en 6 april op de Drukke mama’s webshop (bedrag maakt niet uit) en je maakt automatisch kans op één van onderstaande prijzen. Hieronder vind je een volledig overzicht van wat we allemaal weggeven, met de linken naar de websites en Facebookpagina’s van de deelnemers. Hun pagina’s liken zou top zijn en een bezoekje brengen aan hun website/webshop nog leuker! In de loop van de volgende weken stel ik hun allemaal individueel voor! Op 7 april worden alle winnaars persoonlijk gecontacteerd!

 1. 2Fashion in Zonhoven, dé speciaalzaak voor dames met mooie rondingen, geeft een prachtige lederen handtas weg twv 30€.

https://www.facebook.com/2FashionZonhoven/

www.2fashion.be

 1. Klaverhand staat gekend voor haar unieke, originele en kwalitatieve geschenkjes, die je perfect kan laten personaliseren. Zij geven een cadeaubon weg twv 25€.

https://www.facebook.com/klaverHand/

https://www.klaverhand.be/winkel/

 1. Kennen jullie Ecopods al? Duurzaam, ecologisch poetsen zonder plastic afval! Zij geven 1 jaar gratis schoonmaken weg, een pakket twv 70€. En hiep hiep hoera, ze bestaan 1 jaar!

https://www.facebook.com/ecopods.be/

https://ecopods.be/

 1. FotoPK is een vlotte, spontane én originele fotografe met oog voor detail die heel graag met je meedenkt! Zij geeft een Bucketlist boekje weg twv 14,99€ én een fotoshoot twv 75€.

https://www.facebook.com/NS.fotopk/

http://www.fotopk.be/

 1. Tina Favache, de bekendste opruim/routinecoach van Vlaanderen geeft een Onderhoudsplanner weg twv 18,95€. Je huis op orde krijgen én houden in de vorm van een leuk Tetris spel!

https://www.facebook.com/qualitime.be/

https://opruimgroep.be/product/onderhoudsplanner/

 1. Tupperlien is dé go to girl voor alles wat met Tupperware te maken heeft! Zij geeft een superleuk pakket weg twv 58€!

https://www.facebook.com/tupperlien/

 1. Leuke handgemaakte spulletjes voor prinsesjes en mama’s vind je bij AmLi for cool princesses! Zij laten jullie kiezen tussen 2 prachtige cadeaus. Ofwel een kinderkoffertje bedrukt met naam én een bedrukte body twv 30,94€ ofwel een Mama & me T-shirt met design naar keuze twv 34,99€.

https://www.facebook.com/AmLiprincesses/

https://www.amli.be/

 1. Little Islands Photography en meer bepaalde Iratxe, een geweldige documentaire fotografe geeft een Familie documentaire bij je thuis cadeau twv 600€. Een prachtprijs!!

https://www.facebook.com/littleislandsphotography/

https://www.littleislands.be/

 

 

 1. Kinderkleding Kamélie uit Sint-Truiden geeft aan 3 leden van 1 gezin een paar Cienta’s cadeau. Deze comfortabele schoenen mét snoepjesgeur zijn super! Ze kosten 29,95€ per paar en zijn verkrijgbaar van maat 21 tot 43. Een cadeau met een waarde van 89,85€ dus!

https://www.facebook.com/Kinderkleding-Kam%C3%A9lie-301019230303776/

https://www.kamelie.be/

 1. De Babykraam is een babyspeciaalzaak in Achel! Daarnaast hebben ze ook een goed draaiende webshop en bij hun kan je terecht voor heel wat leuke én ecologische producten! Voor deze actie geven ze een Jubelpakket weg twv 139,95€.

https://www.facebook.com/babykraam/

https://www.debabykraam.nl/

 1. Kinesiste Laura Van Lommel specialiseert zich in bijberoep met Mama in Motion in groepslessen zwangerschapsbegeleiding, postnatale begeleiding en groepslessen baby voetreflexologie. Daarnaast is ze heel creatief en biedt ze ook superleuke handgemaakte spulletjes aan voor kleine baby’s! Speciaal voor deze actie geeft ze een handgemaakte macramé dromenvanger weg twv 40€ en een macramé speenkoord (keuze van de kleur) twv 15€.

https://www.facebook.com/mamainmotion/

https://www.mamainmotion.be/

 1. Waar geven we als mama’s prioriteit aan? Katy Vanderstraeten gaat samen met jou in een online sessie twv 50€ aan de slag! Uitstelgedrag, een nooit ‘goed genoeg’ gevoel, een laag energiepeil, … , het is voorgoed verleden tijd!

https://www.facebook.com/Life-time-coach-169286133675974/

www.life-timecoach.be

 1. Annick van naaikamer Xabri in Houthalen specialiseert zich niet alleen in retouches en machinaal borduren, maar ook in het maken van kleding op maat! Van Xabri kan je een cadeaubon winnen van 75€ om een kledingstuk, in stof naar keuze, te laten maken in maat 50 t/m 128.

https://www.facebook.com/naaikamerxabri/

https://www.facebook.com/fleurdamourkinderkleding/

http://www.naaikamerxabri.be/

 1. Elke Meers is een life coach uit Genk bij wie je in heel veel gevallen terecht kunt! Mensen komen bij haar met een vraag, een probleem, een moeilijke situatie, verdriet, zich niet goed voelen, perfectionisme, hooggevoeligheid, angsten, moeite met de balans tussen hoofd en hart, … Zij geeft een coachingsessie weg twv 50€ die zal doorgaan in haar praktijk in Genk!

https://www.facebook.com/Coaching-terug-naar-mij-102746727961985/

http://terugnaarmij.be/

 

 1. Personal Shop uit Wilrijk is gespecialiseerd in borduren, textielprint en geschenken. Onder de naam Doopsuiker Fien&Sien bieden ze sinds kort ook doopsuiker op maat aan! Zij geven een cadeaubon weg twv 100€ die de winnaar kan gebruiken voor gepersonaliseerde producten op de webshop van Personal Shop!

https://www.facebook.com/personalshopwilrijk/

https://www.personal-shop.be/

 1. Ouder(s) zijn is niet altijd even gemakkelijk. Praktijk Groei(s)tof zoekt samen met jou én je gezin naar concrete en toepasbare oplossingen voor elk probleem in je gezin. Verbondenheid in je gezin is superbelangrijk en daarom geven ze een online Coachingsessie weg twv 60€.

https://www.facebook.com/groeistof/

https://www.groeistof.be/

   17. Lieselot is loopbaancoach bij Groepspraktijk Groei(s)tof. Twijfel je of je nog op de juiste plaats zit in je huidige job? Vind je de        combinatie werk en gezin moeilijk en wil je daar een beter evenwicht in? Lieselot geeft een online sessie loopbaanbegeleiding weg twv 90€.

 

Lieve drukke mama’s, ik hoop dat jullie dit een leuke actie vinden? Laten we elkaar én ook de ondernemers helpen en hun een hart onder de riem steken! Hun pagina’s liken zou TOP zijn en dit bericht delen via Sociale media nog meer geweldig!

Bedankt voor jullie altijd aanwezige steun én aankopen! Hou het veilig en gezond!

Liefs,

Kelly

P.S. Ook op ons WINPAKKET twv 102,85€ maak je in de maand maart nog steeds kans!

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen