We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

Verzendingskosten- en termijnen

Drukke mama’s streeft ernaar om alle aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk te verzenden, binnen de 3-7 werkdagen. Sommige artikels hebben een langere levertermijn. Dit staat telkens bij het artikel vermeld. De levertermijn van een bestelling wordt bepaald door het artikel met de langste levertermijn. Drukke mama’s heeft ophalingen op maandag, woensdag en vrijdag. Levering aan huis is mogelijk in Belgie, Nederland en  Luxemburg. Bestellingen naar andere landen kunnen besproken worden. Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden (Roerdompstraat 11, 3520 Zonhoven) Voor alle artikelen die verzonden worden:
  • Voor Belgie, Nederland en Luxemburg bedragen de verzendingskosten 5 Euro voor een aankoopbedrag kleiner dan 50 Euro, vanaf 50 Euro is de levering gratis.
  • De bestelling(en) worden altijd aan huis geleverd en zijn ALTIJD verzekerd.
Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden bij 2Fashion in Zonhoven. Adres: Reuvoortweg 28, 3520 Zonhoven (ingang links langs het huis). Afhaaluren: Van dinsdag tot en met vrijdag van 14-19u en op zaterdag van 10-18u. Wanneer een pakket niet geleverd kan worden omwille van een foutief opgegeven adres of wanneer een pakket niet binnen de bepaalde termijn werd afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch teruggestuurd. Voor een tweede verzending worden er verzendkosten in rekening gebracht ongeacht de totale kost van de bestelling. De verzendkosten worden bepaald door de prijzen die onze koeriersdiensten hanteren om een pakket naar het betreffende land te sturen. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.

Plaats in april een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een prachtig VERRASSINGSPAKKET twv 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin mei!

Inloggen