fbpx

Drukke mama’s streeft ernaar om alle aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk te verzenden, binnen de 3-7 werkdagen. Sommige artikels hebben een langere levertermijn. Dit staat telkens bij het artikel vermeld. De levertermijn van een bestelling wordt bepaald door het artikel met de langste levertermijn. Drukke mama’s heeft ophalingen op maandag, woensdag en vrijdag. Levering aan huis is mogelijk in Belgie, Nederland en  Luxemburg. Bestellingen naar andere landen kunnen besproken worden. Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden (Roerdompstraat 11, 3520 Zonhoven)

Voor alle artikelen die verzonden worden:

  • Voor Belgie, Nederland en Luxemburg bedragen de verzendingskosten 5 Euro voor een aankoopbedrag kleiner dan 50 Euro, vanaf 50 Euro is de levering gratis.
  • De bestelling(en) worden altijd aan huis geleverd en zijn ALTIJD verzekerd.

Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden (Roerdompstraat 11, 3520 Zonhoven).

Wanneer een pakket niet geleverd kan worden omwille van een foutief opgegeven adres of wanneer een pakket niet binnen de bepaalde termijn werd afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch teruggestuurd. Voor een tweede verzending worden er verzendkosten in rekening gebracht ongeacht de totale kost van de bestelling. De verzendkosten worden bepaald door de prijzen die onze koeriersdiensten hanteren om een pakket naar het betreffende land te sturen. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.

 

Plaats in mei een bestelling en maak kans op dit prachtige pakket ter waarde van 90 euro!!!!

De winnaar contacteer ik persoonlijk begin juni!

Opgelet! Van 10 tem 20 mei zijn we er even tussenuit! In die periode kan je gerust een bestelling plaatsen, verzending voorzien vanaf 21/05!

Pik nog snel een leuke korting mee en krijg 20% EXTRA KORTING op alle laatste stuks met de code LAATSTE!

*Actie geldig tem zondag 20/05/2019