Verzendingskosten- en termijnen

Drukke mama’s streeft ernaar om alle aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk te verzenden, binnen de 3-7 werkdagen. Sommige artikels hebben een langere levertermijn. Dit staat telkens bij het artikel vermeld. De levertermijn van een bestelling wordt bepaald door het artikel met de langste levertermijn. Wij verzenden dagelijks. Levering aan huis is mogelijk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Bestellingen naar andere landen kunnen besproken worden. 

Voor alle artikelen die verzonden worden:

  • Voor België bedraagt de verzendingskost €6 voor een aankoopbedrag kleiner dan €60, vanaf €60 is de levering gratis.
  • Voor Nederland bedraagt de verzendingskost €8 voor een aankoopbedrag kleiner dan €80, vanaf €80 is de levering gratis.
  • Voor Luxemburg bedraagt de verzendingskost €8 voor een aankoopbedrag kleiner dan €100, vanaf €100 is de levering gratis.
  • Voor Frankrijk bedraagt de verzendingskost €10 voor een aankoopbedrag kleiner dan €100, vanaf €100 is de levering gratis.
  • Voor Duitsland bedraagt de verzendingskost €9 voor een aankoopbedrag kleiner dan €100, vanaf €100 is de levering gratis.
 

Wanneer een pakket niet geleverd kan worden omwille van een foutief opgegeven adres of wanneer een pakket niet binnen de bepaalde termijn werd afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch teruggestuurd. Voor een tweede verzending worden er verzendkosten in rekening gebracht ongeacht de totale kost van de bestelling. De verzendkosten worden bepaald door de prijzen die onze koeriersdiensten hanteren om een pakket naar het betreffende land te sturen. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.

Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden bij 2Fashion.

Adres

Heuvenstraat 39
3520 Zonhoven

Afhaaluren

Dinsdag
13u30 – 18u00
Woensdag, donderdag en vrijdag
10u00 – 12u00 en 13u30 – 18u00
Zaterdag
10u00 – 18u00
Zondag
10u00 – 13u00

OPGELET!!! Maandag gesloten.