We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

Top 5 van de week! 9 februari 2020

Zondagavond, dus tijd voor onze TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!

En WAUW, wat een knaller deze week!

  1. Op absolute nummer 1 staat de Wetbrush Liquid Glitter collectie. Er zijn nog 2 modelletjes verkrijgbaar, de rest is UITVERKOCHT! Wie er graag nog eentje wilt, het zijn (voorlopig??) de laatsten. Exclusief verkrijgbaar op de Drukke mama’s webshop! Weet je niet welk type Wetbrush je nodig hebt? HIER vind je alle info!

  1. 100% lekvrij, verkrijgbaar in 4 formaten en superhandig om open en dicht te doen voor jong én oud! De eerste levering Ion8 drinkflessen komt volgende week binnen en ze zijn al een MEGA succes!

  1. Notitieboekjes die AFWASBAAR zijn! Hoe cool is dat??? En jullie vinden ze ook geweldig, want de Correctbook staat deze week op de 3de plaats in onze top 5.

 

  1. Onze vaste waarde, de Kiddikutter, is er natuurlijk ook weer bij! Heel wat scholen, kinderdagverblijven én rusthuizen plaatsten deze week een bestelling. Dit mesje snijdt niet door de vingers, maar wel door voedsel! TOPPER!!!

  1. Mega populair deze week was ook het Valentijn gamma. Kleine romantische zeepdoosjes, lekkere snoepdoosjes of een doosje met liefdesbriefjes! Of toch liever een mooi setje gestabiliseerde rozen? Nog 1 weekje en dan vieren we Valentijn!

Bedankt voor jullie massale bestellingen én vertrouwen, niet alleen deze week, maar elke dag opnieuw!

Geniet nog van jullie zondagavond en alvast een leuke werkweek gewenst!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »
Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in april een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een prachtig VERRASSINGSPAKKET twv 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin mei!

Inloggen