OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Top 5 van de week! 9 februari 2020

Zondagavond, dus tijd voor onze TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!

En WAUW, wat een knaller deze week!

  1. Op absolute nummer 1 staat de Wetbrush Liquid Glitter collectie. Er zijn nog 2 modelletjes verkrijgbaar, de rest is UITVERKOCHT! Wie er graag nog eentje wilt, het zijn (voorlopig??) de laatsten. Exclusief verkrijgbaar op de Drukke mama’s webshop! Weet je niet welk type Wetbrush je nodig hebt? HIER vind je alle info!

  1. 100% lekvrij, verkrijgbaar in 4 formaten en superhandig om open en dicht te doen voor jong én oud! De eerste levering Ion8 drinkflessen komt volgende week binnen en ze zijn al een MEGA succes!

  1. Notitieboekjes die AFWASBAAR zijn! Hoe cool is dat??? En jullie vinden ze ook geweldig, want de Correctbook staat deze week op de 3de plaats in onze top 5.

 

  1. Onze vaste waarde, de Kiddikutter, is er natuurlijk ook weer bij! Heel wat scholen, kinderdagverblijven én rusthuizen plaatsten deze week een bestelling. Dit mesje snijdt niet door de vingers, maar wel door voedsel! TOPPER!!!

  1. Mega populair deze week was ook het Valentijn gamma. Kleine romantische zeepdoosjes, lekkere snoepdoosjes of een doosje met liefdesbriefjes! Of toch liever een mooi setje gestabiliseerde rozen? Nog 1 weekje en dan vieren we Valentijn!

Bedankt voor jullie massale bestellingen én vertrouwen, niet alleen deze week, maar elke dag opnieuw!

Geniet nog van jullie zondagavond en alvast een leuke werkweek gewenst!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen