We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

Top 5 van de week! 8 maart 2020

Zondagavond, dus … tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop.

En wat een knaller is het weer!

  1. Op absolute nummer 1 deze week staat de Liquid Glitter Wetbrush! Deze limited edition collectie is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en ze zijn een MEGAHIT! Er zijn er nog enkele, dus wil je er nog eentje, wacht niet té lang, want dit zijn de laatsten.

  1. De Shower foam en haargel deden het afgelopen week fenomenaal. En dan natuurlijk ook onze knetterende handgel. Er zit 38% alcohol in, dus ideaal om de handjes te wassen zonder water!

  1. De kleine cadeautjes voor Pasen zijn een schot in de roos. De bouncy eieren, de hopping bunnies, piratenschatkisten, de dino eieren, … jullie vinden ze geweldig!

  1. En dan zoals gewoonlijk, de Kiddikutter. Dit mesje is ideaal om de kleintjes te laten helpen in de keuken. Ze snijden niet door de vingertjes, maar wel door voedsel! Topper!

  1. En dan last but not least, de Ion8 drinkflessen! Dé ontdekking van 2020! Deze 100% lekvrije drinkflessen zijn mooi, handig én heel gemakkelijk open en dicht te doen, zelfs voor de allerkleinste handjes. Verkrijgbaar in 4 formaten!

 

Ik hoop dat jullie deze Top 5 nog steeds leuk vinden? Bedankt voor jullie massale aankopen, ik ben zo blij dat jullie elke dag de weg vinden naar onze webshop.

Fijne avond iedereen!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »
Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in april een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een prachtig VERRASSINGSPAKKET twv 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin mei!

Inloggen