OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Top 5 van de week! 8 maart 2020

Zondagavond, dus … tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop.

En wat een knaller is het weer!

  1. Op absolute nummer 1 deze week staat de Liquid Glitter Wetbrush! Deze limited edition collectie is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en ze zijn een MEGAHIT! Er zijn er nog enkele, dus wil je er nog eentje, wacht niet té lang, want dit zijn de laatsten.

  1. De Shower foam en haargel deden het afgelopen week fenomenaal. En dan natuurlijk ook onze knetterende handgel. Er zit 38% alcohol in, dus ideaal om de handjes te wassen zonder water!

  1. De kleine cadeautjes voor Pasen zijn een schot in de roos. De bouncy eieren, de hopping bunnies, piratenschatkisten, de dino eieren, … jullie vinden ze geweldig!

  1. En dan zoals gewoonlijk, de Kiddikutter. Dit mesje is ideaal om de kleintjes te laten helpen in de keuken. Ze snijden niet door de vingertjes, maar wel door voedsel! Topper!

  1. En dan last but not least, de Ion8 drinkflessen! Dé ontdekking van 2020! Deze 100% lekvrije drinkflessen zijn mooi, handig én heel gemakkelijk open en dicht te doen, zelfs voor de allerkleinste handjes. Verkrijgbaar in 4 formaten!

 

Ik hoop dat jullie deze Top 5 nog steeds leuk vinden? Bedankt voor jullie massale aankopen, ik ben zo blij dat jullie elke dag de weg vinden naar onze webshop.

Fijne avond iedereen!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen