fbpx

Wij gaan even onze batterijen opladen en zijn in verlof van 10 tot en met 18 april. 

De webshop blijft open, maar we verzenden pas terug vanaf 19 april! Liefs, Kelly

Top 5 van de Week! 8 februari 2021

1 dag later dan normaal, maar ook op maandag is de TOP 5 van de Week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop leuk!

Afgelopen voelde het een beetje Kerstmis, want… we hebben een mega leuke nummer 1!!! 😊

 

Here we go!

 

  1. Op absolute nummer 1 staat deze week een heleboel kerstproducten. De bloeikaarten, Showerfoams en zeepdoosjes waren terug opgedoken in ons magazijntje en ze staan in SOLDEN, met kortingen tot -70% met de code TWINTIG.

 

  1. Nog een soldenkoopje en ideaal voor tijdens de vakantie of al als cadeautje voor Pasen… de Artfoil krasplaten. Grote voordeel aan dit gamma, is dat ze heel weinig viezigheid afgeven en het zijn echte kunstwerkjes.

1329 Artfoil Copper Persian Cat 1033 Artfoil Stallion 0539 Artfoil Copper - Elephant

 

  1. Ons bruisballen en zeepjes gamma blijft het ook deze week enorm goed doen.

 

  1. Spelend leren en gewoon enorm leuk, LOCO is gigantisch populair. We hebben een ruim assortiment aan boekjes, zowel voor de Bambina, Mini en Maxi basisdozen.

 

  1. En dan last but not least… de Pocket hugs. Een kleine knuffel in de (broek)zak, ideaal voor kindjes die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Bedankt iedereen voor alweer een fantastische week. Bedankt voor jullie enthousiasme en om telkens opnieuw te kiezen voor kleine ondernemers. Onze dankbaarheid is enorm. Heb je trouwens onze FEBRUARI FOLDER al gezien? KLIK HIER om hem te bekijken!

Liefs,

Kelly

Deel

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 4 april 2021

Aantal keer gelezen: 428 Zondagavond, dus… jawel, weeral tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 28 maart 2021

Aantal keer gelezen: 267 Zondagavond… dus tijd voor een nieuwe Top 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop. Nog

Lees meer »

Geef een reactie