fbpx

Wij gaan even onze batterijen opladen en zijn in verlof van 10 tot en met 18 april. 

De webshop blijft open, maar we verzenden pas terug vanaf 19 april! Liefs, Kelly

Top 5 van de Week! 31 januari 2021

Zondagavond dus… tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! En WAUW, het was een geweldige week.

Here we go!

  1. Op absolute nummer 1 staan deze week de Surpriseboxen. We hebben een mega oplage voorzien en ze zijn bijna uitverkocht! Voor wie de mail gemist heeft of zich in alle drukte heeft vergeten in te schrijven, er zijn er nog een héél beperkt aantal. KLIK HIER om er nog eentje te bestellen.

 

2. De Pocket hugs bleven ook deze week gigantisch populair. De ideale knuffel om in een (broek)zak te steken!

 

3. Bruisballen, badparels, zeeplolly’s en de zeep Macarons en Cupcakes vlogen buiten! Ze zijn dan ook geweldig! Hou ook zeker onze webshop in de gaten volgende week, want we breiden ons gamma uit met hele leuke mandjes!

 

 

4. Nog meer toppers voor in bad of onder de douche, ook de Showerfoams van 4All Seasons blijven GIGA populair!

 

4All Seasons Showerfoam Pink Unicorn 100ml bus + schuim

 

5. En dan last but not least… de nieuwe logeer/sporttassen van Disney! Marie, Bambi en Minnie Mouse stalen de show deze week!

 

Bedankt voor jullie vertrouwen, lieve mails en berichten en ongelofelijk bedankt voor jullie aankopen. Geniet nog van je zondag en alvast een hele fijne (werk)week toegewenst!

Liefs,

Kelly

Deel

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 4 april 2021

Aantal keer gelezen: 428 Zondagavond, dus… jawel, weeral tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 28 maart 2021

Aantal keer gelezen: 267 Zondagavond… dus tijd voor een nieuwe Top 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop. Nog

Lees meer »

Geef een reactie