fbpx

Top 5 van de week! 26 juli 2020

Zondagavond… dus tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop! En het was een geweldige week waarin er héél veel nieuwe producten online zijn gekomen, er zijn heel wat blogs geschreven én gelezen en ik ben achter de schermen druk bezig met onze verhuis naar een nieuwe stockruimte en heel wat nieuwe dingen, waarover later meer! Sinds deze week kan je ons ook volgen op Pinterest, neem zeker eens een kijkje!

Here we go!

  1. Op absolute nummer 1 staat deze week de ShooAway. Dit geweldige ‘molentje’ zorgt ervoor dat vliegen weg blijven van je tafel én eten. Mijn papa en plusmama hebben het uitgetest in Frankrijk!

2. Onze alcoholspray blijft het fenomenaal goed doen. Eigenlijk wel logisch want als je deze hebt gebruikt, dan wil je nooit nog een andere! Desinfecterend, ruikt lekker en is ongelofelijk zacht voor de handen.

3. De pleisters van Moses zijn prachtig, origineel én verkrijgbaar in heel veel leuke thema’s. Ze zijn voor alle kids en mama’s waar de pijntjes instant verdwijnen bij het zien van deze kunstwerkjes.

4. Stilaan beginnen we aan de voorbereidingen voor school. De snackdoosjes, brooddozen én lunchtassen zijn enorm populair. En de snackdoosjes van Crocodile Creek zijn ideaal als fruit- en koekendoosjes.

lunch box lama

5. En dan last but not least… de drinkflessen van Ion8. Ze zijn 100% LEKVRIJ, gemakkelijk open en dicht te doen en verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. OPGELET! De motiefjes zijn uitverkocht bij de groothandel, dus dit zijn de laatste voor het nieuwe schooljaar.

Voila, de week zit er weer op! Nog even een reminder! 2Fashion gaat in verlof van 2 tot en met 24 augustus. Afhalen Zonhoven is in die periode enkel mogelijk op zaterdag 8 augustus en 15 augustus van 10 tot 12u.

Geniet nog van jullie avondje!

Liefs,

Kelly

Delen

Andere blogs

Luv my kids!

SPEAK UP!!!

Aantal keer gelezen: 276 Ik ben niet blond, maar ik wil even de woorden van’ Legally Blond’ Elle Woods gebruiken… SPEAK UP! En waarom moeten

Lees meer »
Als Kelly het kan, kan jij het zeker!

Ben je doof of wa?

Aantal keer gelezen: 519 Dat zinnetje heb ik de afgelopen meermaals gehoord. En velen verschrikken als ik dan antwoord: “Nee, doof ben ik niet, maar

Lees meer »
Uitgeteste producten!

Back to school checklist!

Aantal keer gelezen: 406 De kids zingen volop dat het nog lang geeeeeeen tijd is om naar school te gaan! En sommige kids kijken er

Lees meer »
Uitgeteste producten!

Eerlijk duurt het langst!

Aantal keer gelezen: 463 Ik weet niet hoe jullie zijn, maar ik krijg de seskes van ‘enthousiaste’ verkopers! Zelfs toen ik maatje 38 had, wilden

Lees meer »

Geef een reactie

Inloggen