OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de afgelopen dagen! KOOP LOKAAL en dat hebben jullie gedaan! We blijven ons voor 200% inzetten, dus bedankt om aan ons te denken! Elke aankoop, klein of groot, daar zijn we enorm blij om….

Here we go! Ik hoop dat jullie deze TOP 5 nog steeds leuk vinden? Een like is lief natuurlijk!

 

  1. Op absolute nummer 1 staan de Colorvelvet kleurplaten. Ze zijn geweldig én ideaal om zowel je kids als jezelf te entertainen! Er zijn 21 thema’s en ze zijn verkrijgbaar mét en zonder stiften!

  1. Ook deze week blijven de producten van 4All Seasons het geweldig doen! Knetterende handgel, stoere haargel en heerlijk ruikende Shower foam in verschillende thema’s!

  1. Het brons gaat naar onze kleine glazen potjes met een gestabiliseerd roosje erin! Ze werden massaal aangekocht en niet alleen voor thuis, maar ook om te versturen naar jullie geliefden!

 

  1. Springende paaseieren, hopping bunnies en puffer chicks, ze gaan massaal in de tuin liggen bij Pasen! Geweldig gewoon!

  1. En dan last but not least … ongezien in deze Top 5! De Mould & Paint thema’s worden massaal aangekocht! Leuk gips gieten, verven en samen gezellig knutselen! Wauw!

Het was duidelijk een knutselweek, een week van gezellig cocoonen, de eerste van vele weken! We blijven voor jullie pakjes maken en ik ben zo dankbaar dat jullie zo massaal de weg naar ons vinden!

Samen staan we sterk en daarom heb ik heel wat handelaars bij elkaar gebracht! Plaats je deze maand (tot 6 april) een aankoop op de Drukke mama’s webshop, dan maak je kans op meer dan 1500€ aan prijzen! Nieuwsgierig? Alle info lees je hier!

https://www.drukkemamas.be/we-slaan-de-handen-in-elkaar-1500e-aan-prijzen-te-winnen/

Geniet nog van jullie dagje en tot volgende week!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen