fbpx

Wij gaan even onze batterijen opladen en zijn in verlof van 10 tot en met 18 april. 

De webshop blijft open, maar we verzenden pas terug vanaf 19 april! Liefs, Kelly

Top 5 van de Week – 22 februari 2021

Een dagje later dan normaal, maar ik ben de Top 5 zeker niet vergeten. De nummer is dezelfde als vorige week én er zijn enkele verrassende nieuwkomers!

Hier gaan we!

  1. Op absolute nummer 1 deze week staat nog steeds de POP IT! Ze blijven razend populair, maar een goede hype is kort maar krachtig. Dus het zijn voorlopig de laatsten.

 

2. Heerlijke Toblerone chocolade met leuke teksten erop. Jullie vinden ze geweldig, het is dan ook niet alleen lekker, maar ook nog eens lekker origineel!

3. Ik ben zo blij met deze 3de plaats! Ons eigen, exclusieve gamma ‘A touch of Gold‘ doet het enorm goed. De parfum, bruisballen en de 4All Seasons productjes zijn jullie favorietjes, maar ook de andere toppers vliegen de deur uit. Deze oplage is LIMITED EDITION en enkel verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

 

 

4. Lekvrij, verkrijgbaar in tritan, roestvrij staal en in thermoversie, heel veel verschillende formaten, kleuren en thema’s, de drinkflessen van ION8 zijn geweldig!

 

5. Tot slot! LOCO is helemaal terug. Spelend leren en we geven een vleugje nostalgie door aan onze kinderen. We hebben een ruim gamma aan boekjes en ook de basisdozen zijn natuurlijk verkrijgbaar.

 

Bedankt voor alweer een geweldige week. We kijken stilaan uit naar Pasen en we hopen dat jullie ook dit jaar aan ons denken als je op zoek bent naar leuk speelgoed of kleine cadeautjes in de tuin! We proberen zoals steeds jullie te verwennen met origineel, fantastisch speelgoed en een goede service.

Liefs,

Kelly

 

Deel

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 4 april 2021

Aantal keer gelezen: 428 Zondagavond, dus… jawel, weeral tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 28 maart 2021

Aantal keer gelezen: 267 Zondagavond… dus tijd voor een nieuwe Top 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop. Nog

Lees meer »

Geef een reactie