We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

Top 5 van de week! 20 april 2020

Zondagavond dus tijd voor onze TOP 5 van de week van de BESTVERKOCHTE producten op de Drukke mama’s webshop! En wat een week is het weer geweest. Jullie massale aankopen, echt… WAUW, DANK JULLIE WEL!!!

En de Top 5 is weer grondig door elkaar geschud! Ik hoop dat jullie hem nog altijd leuk vinden?

  1. Op absolute nummer 1 deze week staan onze nieuwe handgels van 50ml met 65% alcohol erin. Zalig om in huis te hebben of in onze handtas!

  1. Er staat een nieuwe lading Ezyrollers online en deze zijn (opnieuw) weer zo goed als uitverkocht! Eind volgende week leveren we uit, wie er nog eentje wilt aan een promoprijs, wacht zeker niet té lang!

  1. Deze week kwam er een nieuwe lading Paintsticks binnen én WAUW, ze vlogen én vliegen buiten! Verven zonder water, een zaligheid om in huis te hebben.

  1. Alle Didicars zijn uitverkocht bij de groothandel tot juni, dus ik heb letterlijk alles opgekocht wat ze op voorraad hadden! En onze zelfrijdende auto blijft een GIGA succes! Toppertje!

  1. En dan last BUT NOT LEAST… de Vevina Wear a dress again crème. Mooi weer, ideaal om kleedjes aan te doen, maar o jee… die schurende billen! Met Vevina is dit voorgoed verleden tijd! Een echte must-have! En… vandaag kreeg ik bericht dat wij de exclusieve verdeler voor België zijn!!!

Ik val in herhaling maar ongelofelijk bedankt! Jullie steun betekent alles!

Liefs,

Kelly

 

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Inloggen