fbpx

Top 5 van de week! 20 april 2020

Zondagavond dus tijd voor onze TOP 5 van de week van de BESTVERKOCHTE producten op de Drukke mama’s webshop! En wat een week is het weer geweest. Jullie massale aankopen, echt… WAUW, DANK JULLIE WEL!!!

En de Top 5 is weer grondig door elkaar geschud! Ik hoop dat jullie hem nog altijd leuk vinden?

  1. Op absolute nummer 1 deze week staan onze nieuwe handgels van 50ml met 65% alcohol erin. Zalig om in huis te hebben of in onze handtas!

  1. Er staat een nieuwe lading Ezyrollers online en deze zijn (opnieuw) weer zo goed als uitverkocht! Eind volgende week leveren we uit, wie er nog eentje wilt aan een promoprijs, wacht zeker niet té lang!

  1. Deze week kwam er een nieuwe lading Paintsticks binnen én WAUW, ze vlogen én vliegen buiten! Verven zonder water, een zaligheid om in huis te hebben.

  1. Alle Didicars zijn uitverkocht bij de groothandel tot juni, dus ik heb letterlijk alles opgekocht wat ze op voorraad hadden! En onze zelfrijdende auto blijft een GIGA succes! Toppertje!

  1. En dan last BUT NOT LEAST… de Vevina Wear a dress again crème. Mooi weer, ideaal om kleedjes aan te doen, maar o jee… die schurende billen! Met Vevina is dit voorgoed verleden tijd! Een echte must-have! En… vandaag kreeg ik bericht dat wij de exclusieve verdeler voor België zijn!!!

Ik val in herhaling maar ongelofelijk bedankt! Jullie steun betekent alles!

Liefs,

Kelly

 

Deel

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 17 januari 2021

Aantal keer gelezen: 296 Zondagavond dus… tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! Traditiegetrouw is

Lees meer »
Dagboek van een drukke mama!

Met mijn billen bloot!

Aantal keer gelezen: 2.297 Heb je doorgeklikt? Zelfs na het lezen van de titel? Dan mag je nu je ogen terug opendoen, want er is

Lees meer »

Geef een reactie