fbpx

Top 5 van de week! 19 juli 2020

Zondagavond… dus tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop!

We hebben genoten van ons verlof en deze week zijn we er weer vol goede moed én veel energie terug ingevlogen! En jullie zijn ons duidelijk niet vergeten, waarvoor enorm DANK JULLIE WEL!

Here we go!

  1. Op absolute nummer 1 staat deze week onze handgel. Deze reinigende gel ruikt niet alleen super, ze is ook ongelofelijk zacht voor de handen. Iedereen is massaal aan het inslaan en ook wij hebben onze stock al verhoogd!

primagel plus klein en groot
Ook deze week blijft de ShooAway gigantisch populair en gewild! Ze zorgen ervoor dat vliegen en andere insecten van je voedsel wegblijven én … het werkt echt! Ze zijn momenteel uitverkocht, maar schrijf je zeker in op de wachtlijst. Eind volgende week komen ze terug binnen en dan krijg je een mailtje als ze er zijn!

 

  1. Op de derde plaats staan onze geweldige Ion8 drinkflessen. LEKVRIJ, verkrijgbaar in 4 verschillende formaten en meer dan 20 kleuren en thema’s! Must-have voor het nieuwe schooljaar!

  1. We hebben een heel uitgebreid gamma brooddozen én snackdoosjes en de nieuwe van Crocodile Creek duiken meteen de top 5 binnen! Ze zijn verpakt per 2 en ideaal om fruit en koekjes mee naar school of de opvang te nemen.

  1. En dan last but not least… onze nieuwe collectie originele pleisters! Ook daar zijn er al heel wat van uitverkocht, maar ze komen over een dikke week terug op stock!

 

Bedankt lieve mama’s en papa’s voor jullie steun, massale aankopen en ongelofelijke enthousiasme! We zijn enorm dankbaar!

Nog tot en met  dinsdag 21 juli krijgen jullie bij ELKE bestelling (ongeacht het bedrag) een pack Dripsips twv 9.99€ GRATIS erbij!

Liefs,

Kelly

Delen

Andere blogs

Luv my kids!

SPEAK UP!!!

Aantal keer gelezen: 274 Ik ben niet blond, maar ik wil even de woorden van’ Legally Blond’ Elle Woods gebruiken… SPEAK UP! En waarom moeten

Lees meer »
Als Kelly het kan, kan jij het zeker!

Ben je doof of wa?

Aantal keer gelezen: 518 Dat zinnetje heb ik de afgelopen meermaals gehoord. En velen verschrikken als ik dan antwoord: “Nee, doof ben ik niet, maar

Lees meer »
Uitgeteste producten!

Back to school checklist!

Aantal keer gelezen: 406 De kids zingen volop dat het nog lang geeeeeeen tijd is om naar school te gaan! En sommige kids kijken er

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 26 juli 2020

Aantal keer gelezen: 648 Zondagavond… dus tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop! En het

Lees meer »

Geef een reactie

Inloggen