fbpx

Top 5 van de Week! 17 januari 2021

Zondagavond dus… tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! Traditiegetrouw is januari dé kalmste maand van het jaar op vlak van bestellingen, maar… achter de schermen bruisen we van energie en bedrijvigheid waar we nieuwe collecties én ideetjes uitwerken. Toch mochten we deze week heel wat productjes versturen, dus een dikke DANK JULLIE WEL!

Here we go!

  1. We lanceerden een nieuw merk met bruisballen en speciale zeepjes en deze zijn massaal gekocht. Ze zijn mega van kwaliteit, super origineel en prachtig!

 

  1. Ook deze week zijn er heel veel badeendjes vertrokken naar jullie. Ze staan in SOLDEN én het zijn de laatsten. Wil je dus graag je collectie starten of vervolledigen, wacht dan niet te lang.

badeend 10 cm giraf badeend 10 cm tarantula badeend 10 cm mason badeend 10 cm wolf

 

  1. Alle Madd Capp puzzels kwamen deze week weer op stock, samen met enkele nieuwkomers. De paardjes waren direct uitverkocht, maar geen nood, een nieuwe lading is al onderweg.

 

 

  1. De Didicars staan in promotie en ook deze week blijven ze in de Top 5 staan! Zelfrijdend, verkrijgbaar in leuke kleuren en kan tot 120kg dragen. TOPPER!

Didicar roze Didicar grijs

 

  1. En dan last but not least… de stickertjes. Kleine rollen met tientallen stickertjes en dus uren speelplezier gegarandeerd!

Stickers Unicorn Stickers ruimte Stickers huisdieren

 

Bedankt voor alweer een geweldige week. Vergeet niet… de wachtlijst voor de nieuwe Surprisebox – A touch of Gold is geopend. Een unieke box vol exclusieve producten voor mama’s. Wil je er eentje? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven op de wachtlijst.

Alvast een fijne (werk)week en nog een hele fijne zondag.

Liefs,

Kelly

Deel

Andere blogs

Geef een reactie