We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

Top 5 van de Week – 16 februari 2020

Zondagavond, dus … tijd voor de Top 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!
En oh jee, wat een week is het geweest!!!
1. Op absolute nummer 1 staat natuurlijk de Surprisebox! We hebben niet iedereen blij kunnen maken, maar voor wie er niet bij was deze keer, vanaf morgen staan de inschrijvingen terug open voor de volgende editie!
2. Geen verrassing dat ze er weer bij zijn, onze Kiddikutters! Dit mesje snijdt door voedsel, maar niet door vingertjes. Ze blijven week na week populair, ze zijn echt geweldig!
3. En dan onze nieuwe drinkflessen! Ion8 is echt een topmerk! 100% lekvrij, supermooi en verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. Ze zijn nu al één van de toppers van 2020 en het is geweldig om te zien hoe leuk jullie ze vinden.
4. Notitieboekjes heb ik met de massa. En nu heb ik er maar eentje meer nodig. Want de Correctbook is een notitieboekje dat afwasbaar is. Goed voor het milieu en superhandig!
5. En dan last, but not least … WETBRUSH!!! Het blijft een wonder, een topper, een zegen, een must-have, een … Deze borstel gaat moeiteloos door de ergste knopen en zorgt voor dramavrije momenten in de badkamer!
Bedankt lieve mama’s én papa’s voor jullie vertrouwen in mij, in mijn ventje en in onze webshop! Ik hoop dat ik uitstraal hoeveel jullie aankopen, lieve berichten én steun voor mij betekenen!
Geniet nog van jullie avond!
Liefs,
Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »
Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in april een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een prachtig VERRASSINGSPAKKET twv 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin mei!

Inloggen