OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Top 5 van de Week – 16 februari 2020

Zondagavond, dus … tijd voor de Top 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!
En oh jee, wat een week is het geweest!!!
1. Op absolute nummer 1 staat natuurlijk de Surprisebox! We hebben niet iedereen blij kunnen maken, maar voor wie er niet bij was deze keer, vanaf morgen staan de inschrijvingen terug open voor de volgende editie!
2. Geen verrassing dat ze er weer bij zijn, onze Kiddikutters! Dit mesje snijdt door voedsel, maar niet door vingertjes. Ze blijven week na week populair, ze zijn echt geweldig!
3. En dan onze nieuwe drinkflessen! Ion8 is echt een topmerk! 100% lekvrij, supermooi en verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. Ze zijn nu al één van de toppers van 2020 en het is geweldig om te zien hoe leuk jullie ze vinden.
4. Notitieboekjes heb ik met de massa. En nu heb ik er maar eentje meer nodig. Want de Correctbook is een notitieboekje dat afwasbaar is. Goed voor het milieu en superhandig!
5. En dan last, but not least … WETBRUSH!!! Het blijft een wonder, een topper, een zegen, een must-have, een … Deze borstel gaat moeiteloos door de ergste knopen en zorgt voor dramavrije momenten in de badkamer!
Bedankt lieve mama’s én papa’s voor jullie vertrouwen in mij, in mijn ventje en in onze webshop! Ik hoop dat ik uitstraal hoeveel jullie aankopen, lieve berichten én steun voor mij betekenen!
Geniet nog van jullie avond!
Liefs,
Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen