fbpx

Top 5 van de Week! 13 december 2020

Zondagavond dus… tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! En het is de voorlaatste Top 5 van dit jaar, want op woensdag 23 december gaan we genieten van een dikke week rust. Bestellingen plaatsen kan nog tot en met zondag 20 december. Alle bestellingen versturen we nog voor we gaan rusten! 😊

Here we go!

 

  1. Op absolute nummer 1 deze week staan de Ik lief jou zeepdoosjes. Ze werden deze week massaal besteld door jullie én ook door heel wat bedrijven én scholen. Een klein cadeautje met een grote impact!

 

 

  1. Nieuw sinds deze week, maar wat een succes! De boekjes en basisdozen van LOCO vlogen de deur uit. Heel veel items staan op uitverkocht, maar geen nood, begin deze week komen ze massaal terug op stock én ze zullen bestel- én leverbaar zijn voor ons verlof.

 

  1. Ik heb een paar keer moeten slikken, want de boodschappen die we bij de brievenbusdoosjes mochten schrijven waren hartverwarmend en zoooo lief. Dit is onze laatste voorraad voor dit jaar, dus wil je nog iemand een hart onder de riem steken? Wacht dan zeker niet té lang.

 

  1. De feestdagen staan voor de deur en de bloeipotloden en bloeikaarten zijn een giga succes. Stop de potlood/kaart/confetti in de grond én er groeit iets prachtig uit! Mooi toch? Niet?

bloeikaart Thanks you a 1000 bloeiconfettikaart let love grow

 

  1. En dan last but not least… de kerstpuzzels! Zowel deze als de Eurographics puzzels blijven enorm populair. Hou je van puzzelen en zoek je wat tijdverdrijf? Dan zijn deze echt GEWELDIG!!!

 

Lieve mama’s en papa’s, het klinkt melig, maar 1000x bedankt. Bedankt voor jullie vertrouwen, jullie geloof in ons, jullie liefde voor ons en om ons je pakjes toe te vertrouwen! Alvast fijne feestdagen, hou de moed erin en tot volgende week!

Liefs,

Kelly

Deel

Andere blogs

Geef een reactie