fbpx

Top 5 van de Week! 10 januari 2021

badeend 10 cm zeepaardje

Zondagavond dus… tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! En whoop whoop, het is de eerste van 2021. Bij deze nog eens onze beste wensen en laten we hopen op een fantastisch 2021.

Begin deze week zijn de SOLDEN begonnen en in de loop van de volgende weken komen er heel wat nieuwigheden. Op het einde van deze TOP 5 licht ik alvast een tipje van de sluier op!

Here we go!

  1. Op absolute nummer 1 staan de badeendjes zonder gaatjes. Helaas heeft de groothandel ons met de rug tegen de muur gezet. Vanaf dit jaar zijn we verplicht om ze aan 12€ per stuk te verkopen, ipv aan 5.95€. Hier kunnen wij ons helaas niet in vinden, dus deze prachtige eendjes gaan, met pijn in het hart, uit ons gamma. Ze staan afgeprijsd en je vindt ze HIER in de SOLDEN!

badeend 10 cm zeepaardje  badeend 10 cm Zombie badeend 10 cm giraf

  1. Ook onze Alcoholspray staat deze week in promotie en velen hebben een nieuwe voorraad besteld. Zeer zacht voor de handen en een lekkere geur. De actie loopt nog tot en met maandag 11 januari.

 

  1. Deze week was het Didicar MADNESS! Zelfrijdend, keileuk en kan tot 120kg dragen! En… ze staan in PROMOTIE!

Didicar roze Didicar groen blauw Didicar grijs

 

  1. Zeer populair deze week waren de Showerfoams en Exploding handgels van 4All Seasons. Net zoals hier bij ons, hebben blijkbaar heel veel kids genoten van heerlijke badjes in de vakantie en was het tijd voor nieuwe voorraad. Deze busjes zijn trouwens ook heel leuk als klein geschenkje bij verjaardagen, afscheid van de crèche, …

4All Seasons Body Mousse Mermaid

 

  1. En dan last but not least… de gestabiliseerde rozen. Deze prachtige echt rozen hebben geen water of zonlicht nodig en blijven jaren prachtig.Ook na de feestdagen missen we onze dierbaren enorm en we hebben een leuk gamma om een hart onder de riem te steken!

 

Het was een geweldige week om te starten, bedankt om ook in dit nieuwe jaar voor ons te kiezen. We gaan in 2021 jullie nog meer verwennen met toffe acties en cadeautjes én… zoals beloofd al een kleine blik achter de schermen.

  • Vanaf volgende maand komt er maandelijks een reclamefolder om jullie op de hoogte te brengen van al onze nieuwigheden en acties.

 

  • Begin volgende week lanceren we een nieuw én exclusief merk met de leukste bruisballen en originele zepen. Over enkele weken breiden we dit gamma uit met een volledige GEURLOZE lijn aan bruisballen, voor kids en ouders met een gevoelige huid.

  • Donderdag 14 januari om 20u zal ook de wachtlijst openen voor de nieuwe Surprisebox. Dit keer opnieuw een box voor mama’s en het thema is ‘A touch of Gold’. Een exclusieve, ongeziene box vol met producten die speciaal voor ons gemaakt zijn. De wachtlijst blijft open tot en met 27 januari. Tussen 28 en 31 januari versturen we de codes.

Bedankt iedereen voor het vertrouwen!

Ik wens je nog een gezellige zondag toe en alvast een prachtige (werk)week!

Liefs,

Kelly

Deel

Andere blogs

Geef een reactie