We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

Top 5 van de week! 1 maart 2020

Zondagavond, dus tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! En die is volledig op zijn kop gezet deze week!

  1. Op absolute nummer 1 deze week staan de producten van 4All Seasons! De shower foams, knetterende handgel én haargel vlogen deze week de deur uit! Ze zijn dan ook geweldig én ruiken fenomenaal!

  1. Het zijn net echte eieren, maar eigenlijk zijn het springballen. Door hun ovalen vorm vliegen ze alle kanten uit! Ideaal om te verstoppen in de tuin én een geweldig alternatief voor wie eens iets anders wilt dan chocolade.

  1. Drinkflessen die 100% lekvrij zijn, verkrijgbaar in 4 verschillende formaten én mega veel kleuren en thema’s + gemakkelijk voor zelfs de allerkleinste handjes. De Ion8 drinkflessen zijn een enorm succes.

  1. Al 2 jaar één van onze vaste waardes, de Kiddikutter. Dit mesje snijdt niet in de vingertjes, maar wel door voedsel! TOPPER.

  1. En dan last but not least… de piratenschatkistjes. Superleuk voor jongens én meisjes, voor jong én oud, want elk kistje is gevuld met een echte piratenschat vol oude munten, prachtige stenen, diamanten, …

 

Bedankt lieve mama’s, het was weer een geweldige week! Morgen kies ik de winnaar van het verrassingspakket van de maand februari, ook in maart maak je bij elke aankoop kans op een leuk pakket!

Geniet nog van jullie zondagavond!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »
Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in april een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een prachtig VERRASSINGSPAKKET twv 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin mei!

Inloggen