OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Top 5 van de week! 1 maart 2020

Zondagavond, dus tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! En die is volledig op zijn kop gezet deze week!

  1. Op absolute nummer 1 deze week staan de producten van 4All Seasons! De shower foams, knetterende handgel én haargel vlogen deze week de deur uit! Ze zijn dan ook geweldig én ruiken fenomenaal!

  1. Het zijn net echte eieren, maar eigenlijk zijn het springballen. Door hun ovalen vorm vliegen ze alle kanten uit! Ideaal om te verstoppen in de tuin én een geweldig alternatief voor wie eens iets anders wilt dan chocolade.

  1. Drinkflessen die 100% lekvrij zijn, verkrijgbaar in 4 verschillende formaten én mega veel kleuren en thema’s + gemakkelijk voor zelfs de allerkleinste handjes. De Ion8 drinkflessen zijn een enorm succes.

  1. Al 2 jaar één van onze vaste waardes, de Kiddikutter. Dit mesje snijdt niet in de vingertjes, maar wel door voedsel! TOPPER.

  1. En dan last but not least… de piratenschatkistjes. Superleuk voor jongens én meisjes, voor jong én oud, want elk kistje is gevuld met een echte piratenschat vol oude munten, prachtige stenen, diamanten, …

 

Bedankt lieve mama’s, het was weer een geweldige week! Morgen kies ik de winnaar van het verrassingspakket van de maand februari, ook in maart maak je bij elke aankoop kans op een leuk pakket!

Geniet nog van jullie zondagavond!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen