Skincare & Supplementen

Het leven vandaag is hectisch. Zeer hectisch. We zorgen voor onze kinderen, gaan werken, managen ons huishouden en rijden rond voor talloze hobby’s. Zelfzorg komt vaak op de laatste plaats. Daar gaan we samen verandering in brengen.

Ik heb voor jou een zorgvuldig gekozen én getest gamma samengesteld op vlak van gelaat- én huidverzorging, namelijk de producten van Teaology.

Dit volledige gamma wordt gemaakt in Italië en is revolutionair, gepatenteerd en volledig uniek.

Zoals de naam doet vermoeden, zijn alle producten gemaakt op basis van thee. Het is bewezen dat thee genezend en zuiverend is, plus het heeft een geweldige anti-age werking.

Wat doen de producten van Teaology?

De vele ingrediënten van thee zorgen voor een booster van je huid en gelaat, de vitamines werken verjongend en revitaliserend, het stimuleert je metabolisme, vermindert zwelling en wallen, het zorgt voor een detox en boven alles ga je stralen met deze producten! Een ongeziene glow.

Welke soorten thee gebruikt Teaology?

Er zijn 5 verschillende soorten thee, die elk hun unieke werking hebben!

  1. Green tea: Zorgt voor een detox, is een anti-oxidant (een stof die oxidatie Antioxidanten omvatten alle stoffen die vrije radicalen– schadelijke deeltjes die de cellen van organismen aantasten – weg kunnen vangen) en werkt exfoliating.
  2. White tea: Anti-age en anti-oxidant.
  3. Black tea: Zorgt voor energie en is een anti-oxidant.
  4. Blue tea: Hydraterend, zorgt voor een extra glow en anti-oxidant.
  5. Matcha tea: Voedend, hydraterend, anti-age en anti-oxidant.

Wat heb ik nodig?

Het is heel belangrijk dat de verschillende stappen en fases van je gelaatsverzorging duidelijk zijn.

  1. We beginnen altijd met een REINIGING. Of je make-up draagt of niet, een goede reiniging ’s morgens en ’s avonds is essentieel.
  2. Daarna gaan we EXFOLIËREN ofwel dode huidcellen verwijderen. Deze reiniging maakt je huid egaler en zorgt voor een frisse uitstraling.
  3. Als tussenstap zijn er 3 combineerbare SERUMS, om je huid te hydrateren, een extra boost vitamine C te geven én (indien nodig) een anti-age behandeling te geven.
  4. Daarna gaan we HYDRATEREN. Voor elk huidtype zijn er verzorgende en hydraterende crèmes, aangevuld door oogcrèmes.
  5. Tot slot is er ANTI-AGE. Een aanvulling op stap 1 tot en met 4.

EXTRA'S

Het gamma van Teaology bestaat ook  gezichtsmaskers, scrubs en een volledige huidverzorgingslijn. Uiteraard hebben we voor een volledige collectie gezorgd en kan je ook voor deze heerlijke producten bij ons terecht!

Bij aankoop vanaf 20€ krijg je GRATIS een setje van 5 Make-up remover doekjes t.w.v. 19,95€ erbij!*

* 1 per klant. Actie geldig tot en met zondag 1/10/2023 OF zolang de voorraad strekt.