Over ons

Lieve mama,

of zal ik zeggen, lieve drukke mama? Net zoals jij ben ik een mama, maar ik voel me vooral een DRUKKE mama. En ELKE mama IS een DRUKKE mama!

Druk in 2 betekenissen van het woord.

Langs de ene kant zijn we van ’s morgen tot ’s avonds bezig. Met de kids, het huishouden, winkelen gaan, koken, opruimen, bankzaken, … en oh ja, werken gaan! Het dagdagelijkse leven maakt ons DRUKKE MAMA’S!

Hoe kan ik helpen?

Met 1 simpele klik kan je hier met een gerust hart kopen. Competitieve prijzen, veilig betalen via het internet, kwalitatieve producten. Kortom, geen kopzorgen meer om het geschikte cadeau nog snel tussen de activiteiten door te gaan kopen. Online, maar toch persoonlijk.  Want heb je vragen? Ik ben altijd bereikbaar, via mail, messenger of Facebook!

Langs de andere kant maken de kids ons leven nog wat drukker! Want hun speelgoed bezorgt ons fluitende oren, maakt dat ons huis op het einde van de dag een slagveld is, om nog maar te zwijgen van de eeuwige zoektocht naar speelgoed dat geschikt is voor kindjes die kampen met allergieën! Hoort dat erbij? Absoluut! Maar dat betekent niet, dat we daar geen verandering in kunnen brengen.

In mijn webwinkel vind je speelgoed en handige benodigdheden die ons leven MINDER DRUK maken. Geluidloze autootjes, klei die je zorgenloos op de tafel kan laten liggen, zonder uit te drogen of af te brokkelen, speelmatten die je niet eerst moet demonteren en later terug in elkaar moet puzzelen om te poetsen, … en dat allemaal op 1 adres!

Om jouw leven wat MINDER DRUK te maken, is er nu deze website. Een plek waar je terecht kan om het je wat gemakkelijker te maken. Een manier om rust te creëren, niet alleen in je hoofd, maar ook in je dagdagelijkse leven.

Foto’s van blije gezichtjes zijn altijd welkom, zowel van je spruitjes, maar ook die van jou! Ik plaats ze met plezier op onze kleine Wall of Fame!

Liefs,

Kelly