fbpx

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en geef toe… zonder sokken is net dat tikkeltje more fashionable! Voor wie me niet gelooft, hieronder het bewijs! 😀 😀 Mijn slippers zijn van Tommy Hilfiger, ik loop hier letterlijk de wereld mee uit!

Maar goed, mijn zomer must-haves! Zoals jullie weten, testen wij (mijn ventje en ik) of onze kids, al onze producten uit voor ze op de webshop komen! En bijna heel ons gamma bestaat uit producten die wij of onze kids nodig hebben en leuk vinden! Dus alles wat je vindt op de Drukke mama’s webshopdaar sta ik voor 200% achter! Met deze blog neem ik je vandaag ook mee achter de schermen en krijg je een kijkje waarom dit mijn zomer must-haves zijn.

De ShooAway! Dit dierenvriendelijke apparaat houdt vliegen op afstand van je eten. Niets zo zalig als buiten eten, maar jongens toch, die vliegen. Met de ShooAway is dit verleden tijd. Buiten het feit dat vliegen gewoon irritant zijn, ze kunnen ook leuke verhalen opleveren! Mijn papa woont met mijn plusmama en plusbroertje in Frankrijk. Ondertussen is hij ook een volwassen man, maar 20 jaar geleden was hij nog een kleine jongen én ik als 18-jarige was er op bezoek. We hadden lekker de barbecue aangedaan en zoals een goede barbecue betaamt, was er nog een grote schotel over. Die stond met zilverpapier erover op het aanrecht. De dag erna kwamen wij thuis van een leuke uitstap en aangezien we grote honger hadden, vlogen broerlief en ik op de gebakken, koude sateekes. Jam jam! Papa pakte de rest van de schotel en stak de barbecue terug aan om ze terug op te warmen. Helaas hadden de vliegen die dag eitjes gelegd en uit de sateekes kwamen de maden, door de warmte, tevoorschijn. Onze reactie lijkt me duidelijk! 😀 :D.

 

Naast braakneigingen doen vliegen me ook echt pijn! Ik ben een wandelende schietschijf voor steekvliegen én … muggen. En die steken niet één of twee keer, nee die krijgen volgens mij een beroerte door wat ze aan mij uitzuigen! Nasty little suckers. Als we met vrienden of familie op ons terras zitten, dan lijkt het vaak alsof er een tornado rond mij zit. Zit er één mug in het Sportpaleis, geloof mij, ze vindt mij. Maar sinds vorig jaar heb ik de muggenbandjes van The Mosquito Company ontdekt. Eén rond mijn been en eentje rond mijn pols en echt, vorig jaar was de eerste zomer sinds ooit dat ik niet gek werd van de jeuk!

Steken ze dan toch? Dan heb ik gelukkig altijd Multibalm in huis. Een wondermiddel vorig jaar met de processierups aanval, goed tegen jeuk, psoriasis, eczeem, … eigenlijk werkt het voor alles. Het product heet niet voor niks MULTIbalm.

En dan mijn grootste nachtmerrie! Ik ben zwaar allergisch voor wespensteken. Steekt zo een beest mij, dan zwelt mijn gestoken lichaamsdeel op tot ik eruit zie als een walrus. Ik herinner me nog goed de EHBO les op school, zelfs na meer dan 20 jaar. Als iemand per ongeluk van een blikje of flesje drinkt en zit er een wesp in, dan kan je keel zo opzwellen dat er niets anders op zit dan proberen de luchtweg vrij te maken. Ken je nog het verhaal van de schaar en het rietje? Steek een schaar in het koeteke van de keel en steek er een rietje door. Nu als volwassene besef ik pas dat die schaar door het kraakbeen van het strottenhoofd moet. Ja ja, ik zie het mij al doen bij mijn kids! Als ze zich hier verslikken, begin ik al te krijsen op mijn ventje! 😀 Dus sinds enkele dagen heb ik een Prikit in huis. Dit magische apparaatje maakt een gaatje in je blikje of kroonkurk en daar kan een rietje in. Deze mama is in elk geval heel wat geruster. Hoewel de schaar altijd in de nabijheid ligt!

 

En dan mijn billen! Of ik nu maatje 38 had of, zoals nu, maatje 48, mijn batskes hebben elkaar altijd lekker gekust. Jeansbroeken gaan en gingen slechts enkele maanden mee, want aan de binnenkant van mijn dijen scheur(d)en die altijd kapot. Ik heb altijd studentenjobs gedaan in de horeca. Op een gegeven moment was ik aan het werken op Bovy en daar moesten we kilometers afleggen op een dag. Enkele uren al aan de slag en op een gegeven moment deden mijn billen zo pijn dat ik mezelf even terugtrok op het toilet. Broek doorgescheurd en brandwonden tot in de 3de graad (ik overdrijf waarschijnlijk, maar het scheelde niet veel! :D). Pijn, pijn, pijn! Dus ons mama gebeld, die gelukkig to the rescue kwam met compressen, zalf én een nieuwe broek. Sinds enkele jaren draag ik trouwens héél graag kleedjes. Mama is de trotse eigenares van 2Fashion in Zonhoven en zij weet perfect wat mooi is voor mij. Ik draag heel graag Sloggi’s met pijpjes, maar sinds vorig jaar heb ik Vevina ontdekt. Deze crème legt een laagje op mijn billen en eindelijk zijn die schurende billen + brandwonden verleden tijd!

Voila, mijn zomer must-haves met wat persoonlijke verhalen erbij! 🙂 Zijn deze verhalen herkenbaar? Of ben ik de enige die zulke dingen meemaakt? 🙂 🙂

Delen

Andere blogs

Luv my kids!

SPEAK UP!!!

Aantal keer gelezen: 263 Ik ben niet blond, maar ik wil even de woorden van’ Legally Blond’ Elle Woods gebruiken… SPEAK UP! En waarom moeten

Lees meer »
Als Kelly het kan, kan jij het zeker!

Ben je doof of wa?

Aantal keer gelezen: 506 Dat zinnetje heb ik de afgelopen meermaals gehoord. En velen verschrikken als ik dan antwoord: “Nee, doof ben ik niet, maar

Lees meer »
Uitgeteste producten!

Back to school checklist!

Aantal keer gelezen: 402 De kids zingen volop dat het nog lang geeeeeeen tijd is om naar school te gaan! En sommige kids kijken er

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 26 juli 2020

Aantal keer gelezen: 647 Zondagavond… dus tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop! En het

Lees meer »

Geef een reactie

Inloggen