OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Onderhoud Wetbrush

Wetbrush schoonmaken

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze vraag steeds vaker gesteld wordt.

Zoals jullie weten mogen jullie geen hitte gebruiken op de Wetbrush. Dus afkoken of onderdompelen in heet water is geen optie. Wat doe je dan best wel? Ik stelde de vraag aan de groothandel en zij raden het volgende aan.

  1. Verwijder alle achtergebleven haren met een punt- of zakkammetje of de Wetbrush Cleaner.  Je gebruikt wat je op dat moment het gemakkelijkste lijkt. Als er veel haren achterblijven, kan je ook eventueel een (nagel)schaartje gebruiken, maar let op (zeker bij de Shine Enhancer) dat je geen tipjes of haren wegknipt.
  2. Maak een klein sopje van warm water (niet té heet) en milde shampoo. Dip een propere tandenborstel (dus liefst niet eentje waarmee je het toilet hebt gepoetst 🙂 ) in het sopje en schrob de borstel zachtjes. TIP! Voeg eventueel een klein beetje baking soda toe aan het sopje voor een sterker effect.
  3. Laat de Wetbrush daarna drogen door deze met de borstelharen naar beneden (dus met de print naar boven) op een handdoek te leggen. Zo vermijd je dat het vocht in de borstel kruipt.

Wetbrush PRO Original zwart
Wetbrush PRO Original zwart
Wetbrush Shine Enhancer
Wetbrush Shine Enhancer groen

 

Je kan er ook voor kiezen om de hele borstel in het mengsel van warm water/shampoo/baking soda te dippen en daarna te schrobben met de tandenborstel. Dat is sneller én effectiever, maar de kans dat er achtergebleven vochtresten zijn in de borstel, is dan wel groter én kan de houdbaarheid van de Wetbrush beïnvloeden.

En dan … LUIZEN! Geef me spuug, geef me kak, maar geen luizen. Ik krijg al jeuk als ik eraan denk. Helaas heb ik 2 prinsessen van 3 en 6 jaar en die brengen regelmatig briefjes mee naar huis dat er luizenalarm is. Wij zijn er hier gelukkig (voorlopig) van gespaard gebleven, maar ik kan me voorstellen dat het in veel gezinnen al code ROOD is (geweest).

Dus… de Wetbrush mag in principe ook in de diepvriezer. Het is geen standaard protocol, dus doorloop even de stappen die ik zonet hierboven heb opgesomd. Ben je echter zoals mij ook panisch voor die beesten, dan zou een tripje diepvriezer in principe geen kwaad kunnen. Liefst voor enkele uurtjes en niet een hele nacht, voor alle zekerheid.

Tijdens het luizenalarm in de klas ben ik voor de kleinste hier wel voor enkele dagen overgeschakeld naar de Flex Dry, de Detangling Comb en de borstel voor mannen. Dit zijn alledrie Wetbrush borstels zonder haartjes en zachte binnenkant, ze zijn volledig gemaakt uit plastic en hout.

Wetbrush Flex Dry
Wetbrush Flex Dry
Wetbrush Detangling Comb
Wetbrush Detangling Comb
Wetbrush voor mannen
Wetbrush voor mannen

 

 

 

 

 

 

 

Wetbrush is dé borstel die moeiteloos door de ergste knopen gaat! Wil je graag meer info over alle Wetbrush modellen, KLIK HIER!

Er zijn momenteel ook nog enkele Promopacks verkrijgbaar, deze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen