OPGELET: Wij laden even onze batterijtjes op! Bestellen kan natuurlijk nog steeds, maar we verzenden en beantwoorden mails VANAF 13 juli. Liefs, Kelly

Ga jij de juf of meester in de bloemetjes zetten?

Het einde van het, zeer korte én vooral heel bizarre, schooljaar komt eraan! Traditiegetrouw zetten wij de juf of meester in de bloemetjes en elk jaar opnieuw probeer ik origineel uit de hoek te komen. En wat ik leuk vind, dat vinden jullie natuurlijk op de webshop!

Ben je nog een beetje inspiratieloos? Zoek je nog iets origineel? Let’s be inspired!

Bloeiconfetti kaartjes, bloeikaarten én bloeipotloden! Say What? Wel, dit geweldige gamma is mega origineel. Steek de potloden, kaartjes of confetti in de grond, geef het goed water én … er groeien prachtige bloemen of kruiden uit. En zeg nu zelf? Het is niet alleen origineel, maar ook iets wat iedereen graag wilt krijgen. Niet alleen de juffen of meesters!

Echte roosjes die je geen water moet geven, die geen zonlicht nodig hebben én die jaren goed blijven. Dat gecombineerd met een leuke tekening, een lief gedicht of een origineel kaartje, het maakt ongetwijfeld elke juf of meester enorm blij!

Iedereen houdt van koffie of thee en als er chocolade bij is, dan is het helemaal ok! Deze mega leuke koffie/theetasjes zijn geweldig! Er zit telkens thee of koffie bij, een lepeltje, suiker én 6 Merci reepjes.

Een mooie luxezeep met een lief label of een klein zeepdoosje met kleine hartvormige zeepjes erin. Ook een klein gebaar betekent vaak iets groot! Het Ik lief jou gamma is prachtig!

Onze samenwerking met Mumplanner resulteerde de afgelopen 2 jaar in prachtige invulboeken. Zowel voor 1 kindje als de hele klas. Deze periode gooide een beetje roet in het eten, maar ze blijven geweldig! Dus dit is een buitenkansje, want ze staan aan een fikse korting op de webshop! OP=OP!!!

Ik hoop dat je ons gamma leuk vindt, het is met véél liefde én zorg uitgekozen!

Liefs,

Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Uitgeteste producten!

Mijn zomer must-haves!

De temperaturen stijgen, we kunnen weer lekker buiten zitten én eerlijk? Ik loop winter en zomer op slippers, al dan niet met sokken erin en

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Om jullie ook in de 2de helft van dit jaar een uitmuntende service te bieden, zijn we momenteel even onze batterijtjes aan het opladen! Bestellen kan natuurlijk, maar we verzenden pas terug VANAF 13 juli. Ook mails worden pas dan beantwoord.

OPGELET! Ook de bestellingen ‘Afhalen Zonhoven’ maken we pas terug vanaf 13 juli! Heb je reeds een bestelling geplaatst VOOR ons verlof? Dan kan je dat wel gaan afhalen bij 2Fashion in Zonhoven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Veel shopplezier, ongelofelijk bedankt en tot snel!

Liefs, Kelly

Inloggen