fbpx

Ga jij de juf of meester in de bloemetjes zetten?

Het einde van het, zeer korte én vooral heel bizarre, schooljaar komt eraan! Traditiegetrouw zetten wij de juf of meester in de bloemetjes en elk jaar opnieuw probeer ik origineel uit de hoek te komen. En wat ik leuk vind, dat vinden jullie natuurlijk op de webshop!

Ben je nog een beetje inspiratieloos? Zoek je nog iets origineel? Let’s be inspired!

Bloeiconfetti kaartjes, bloeikaarten én bloeipotloden! Say What? Wel, dit geweldige gamma is mega origineel. Steek de potloden, kaartjes of confetti in de grond, geef het goed water én … er groeien prachtige bloemen of kruiden uit. En zeg nu zelf? Het is niet alleen origineel, maar ook iets wat iedereen graag wilt krijgen. Niet alleen de juffen of meesters!

Echte roosjes die je geen water moet geven, die geen zonlicht nodig hebben én die jaren goed blijven. Dat gecombineerd met een leuke tekening, een lief gedicht of een origineel kaartje, het maakt ongetwijfeld elke juf of meester enorm blij!

Iedereen houdt van koffie of thee en als er chocolade bij is, dan is het helemaal ok! Deze mega leuke koffie/theetasjes zijn geweldig! Er zit telkens thee of koffie bij, een lepeltje, suiker én 6 Merci reepjes.

Een mooie luxezeep met een lief label of een klein zeepdoosje met kleine hartvormige zeepjes erin. Ook een klein gebaar betekent vaak iets groot! Het Ik lief jou gamma is prachtig!

Onze samenwerking met Mumplanner resulteerde de afgelopen 2 jaar in prachtige invulboeken. Zowel voor 1 kindje als de hele klas. Deze periode gooide een beetje roet in het eten, maar ze blijven geweldig! Dus dit is een buitenkansje, want ze staan aan een fikse korting op de webshop! OP=OP!!!

Ik hoop dat je ons gamma leuk vindt, het is met véél liefde én zorg uitgekozen!

Liefs,

Kelly

Deel

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de Week! 17 januari 2021

Aantal keer gelezen: 312 Zondagavond dus… tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! Traditiegetrouw is

Lees meer »
Dagboek van een drukke mama!

Met mijn billen bloot!

Aantal keer gelezen: 2.317 Heb je doorgeklikt? Zelfs na het lezen van de titel? Dan mag je nu je ogen terug opendoen, want er is

Lees meer »

Geef een reactie