fbpx

Eerlijk duurt het langst!

Ik weet niet hoe jullie zijn, maar ik krijg de seskes van ‘enthousiaste’ verkopers!

Zelfs toen ik maatje 38 had, wilden mijn billen niet mee. De enige jeansbroeken die me stonden, waren Riggs jeans (ja ja, ik ben zo een dinosaurus) en foei …daar gingen vele zuurverdiende Belgische Frankskes naar toe. 4000 frank voor een broek was pure luxe, ik werkte er hard voor als tiener en ik droeg ze jaren af, net zolang tot ze doorscheurden aan mijn batskes! Even een noot als ‘verkoper’. Heb je hier ook last van, klik dan even op het woord Vevina, wonderspul!

Maar goed, ik dwaal af! ‘Enthousiaste’ verkopers… Soms sta ik in winkels en alles, maar echt alles is GEWELDIG! Ik knap er echt op af. En zoals jullie weten, heeft mijn mama sinds 25 jaar haar eigen kledingzaak, 2Fashion. Een leuke winkel waar je prachtige kleding kan shoppen als je rondingen hebt. En toen ik jonger was (lees: een snotneus), vroeg ik haar waarom ze niet voor het duurste item ging. Ik leg uit! Soms stonden (en nu nog steeds) er klanten in het pashokje die twijfelden tussen 2 outfits. En soms gebeurt het al eens, afhankelijk van de merken, dat de gekozen combinatie ettelijke eurootjes verschillen. En als ze mama haar mening vroegen, dan koos ze voor de goedkoopste outfit. Maar moeder, dixit mezelf als 16-jarige, waarom doe je dat nou? Je weet toch dat je klanten vertrouwen op jouw oordeel? Dus als je de dure outfit aanprijst, dan kopen ze die toch ook? Meer geld dus!!!

Mama haar antwoord? En de moraal van dit verhaal?

“De ‘goedkopere’ outfit stond haar beter. En volgende week doet ze die aan en ziet ze er prachtig uit. Dan krijgt ze complimenten en voelt ze zich fantastisch. De duurdere outfit trok op niks. Nul complimenten dus, misschien zelfs een eerlijke mening van vrienden of familie dat het niet uit ziet, rot gevoel. Dus ja, ik had meer geld in mijn laatje kunnen krijgen, maar deze dame komt nooit meer. Want niemand wilt een slecht gevoel, iedereen wilt er WAUW uitzien! En dat is mijn job, mijn passie. Dames zich goed in hun vel laten voelen, eerlijk zijn en vertrouwen opbouwen!”

25 jaar later ben ik in haar voetsporen getreden. Ik heb mijn eigen webshop, mijn 3de kindje, mijn passie, mijn grote droom! En bij elke vraag om advies doe ik wat ondertussen een 2de natuur is geworden. Wat is het beste voor mijn mama’s? Waar gaan zij én de kindjes het meest blij mee zijn? Is dit geschikt voor hun leeftijd? …

En het antwoord heeft nooit iets te maken met de prijs, wel wat geschikt is voor jullie behoeften! Want… eerlijk duurt het langst!

Waarom de foto van onze mega coole pleisters? (Ik heb soms moeite om niet af te dwalen volgens mijn ventje! ???)

Zijn deze hypo-allergeen? 

Het zijn super goede pleisters, maar van Latex en dus NIET hypo-allergeen. Ik heb ze laten testen door iemand die allergisch is voor pleisters en ze had een reactie erop na 12u. Dus als je kindje gevoelig is voor Latex en een allergie heeft voor pleisters, dan zijn deze niet geschikt. Hoe graag ik deze pleisters ook in jullie kasten zie, we zijn er om het leven van de Drukke mama’s gemakkelijker te maken, niet om jullie kindjes pijn te doen.

Want… eerlijk duurt het langst!

Liefs,

Kelly

Delen

Andere blogs

Luv my kids!

SPEAK UP!!!

Aantal keer gelezen: 274 Ik ben niet blond, maar ik wil even de woorden van’ Legally Blond’ Elle Woods gebruiken… SPEAK UP! En waarom moeten

Lees meer »
Als Kelly het kan, kan jij het zeker!

Ben je doof of wa?

Aantal keer gelezen: 518 Dat zinnetje heb ik de afgelopen meermaals gehoord. En velen verschrikken als ik dan antwoord: “Nee, doof ben ik niet, maar

Lees meer »
Uitgeteste producten!

Back to school checklist!

Aantal keer gelezen: 406 De kids zingen volop dat het nog lang geeeeeeen tijd is om naar school te gaan! En sommige kids kijken er

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 26 juli 2020

Aantal keer gelezen: 647 Zondagavond… dus tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop! En het

Lees meer »

Geef een reactie

Inloggen