fbpx

De laatste TOP 5 van de week in 2020! 20 december 2020

badeend 10 cm tarantula

Zondagavond dus… tijd voor de TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop! En… het is de laatste dit jaar, want woensdag 23 december gaan we er eventjes tussenuit. 4 januari vliegen we er terug in.  Bestellen kan nog tot en met VANAVOND en we zorgen ervoor dat je pakjes nog voor ons verlof klaar zijn. Wat waren de toppers deze week?

HERE WE GO!!

  1. Deze week kreeg ik het nieuws dat we de prijs van onze badeenden van 5.95€ naar 11.95€ zouden moeten verhogen. Daar heb ik voor gepast en daarom zijn het de laatsten. Met pijn in het hart, want het zijn toppers. Ze zijn deze week dan ook enorm veel aangekocht en dit zal waarschijnlijk hun laatste verschijning in deze TOP 5 zijn!

badeend 10 cm Zombie badeend 10 cm unicorn badeend 10 cm tarantula badeend 10 cm piraat

 

 

  1. Onze zeepdoosjes zijn klein maar FANTASTISCH. Leuk als klein geschenkje voor familie, vrienden, buren, personeel, klanten, … kortom, leuk voor iedereen!

zeepdoosje open zeepdoosje Holly Jolly good year zeepdoosje fijne feestdagen en gelukkige nieuwjaar

 

  1. De producten van 4All Seasons en vooral de Showerfoams waren deze week een MEGAHIT! Ze zijn dan ook geweldig voor thuis én om als geschenk te geven.

4All Seasons Showerfoam Purple Mermaid 100ml bus + schuim 4All Seasons Deodorant

 

  1. Na de vakantie starten heel veel kids op school en jullie kochten massaal de drinkflessen van ION8. Ze zijn lekvrij, verkrijgbaar in héél veel formaten en thema’s en echt dé fles voor jong én oud!

 

  1. En dan last but not least… de puzzels van Eurographics en de kerstpuzzels vliegen buiten! Gezellig samen puzzelen of een origineel en betaalbaar kerstcadeau, ze zijn er perfect voor!

 

Wil je graag nog een cadeautje van ons onder de kerstboom? Vergeet dan zeker vandaag niet te bestellen! Bij aankoop vanaf 15€ krijg je er trouwens GRATIS  een héél mooi kerstpakket bij ter waarde van 15,80€.

 

Bedankt voor dit geweldige jaar en ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen toe!

Hou het veilig, hou het gezond en vooral… maak het gezellig! Ik zie jullie graag terug op 4 januari 2021!

Veel liefs,

Kelly

Deel

Andere blogs

Geef een reactie