We krijgen momenteel erg veel vragen over onze producten, onze levertermijnen, Bpost, … We hebben veel van deze vragen gebundeld op deze pagina.

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop.
We vliegen er weer in, onze batterijtjes zijn opgeladen en we gaan er in 2020 een lap op geven.
Here we go!
1. We starten het nieuwe jaar met jullie absolute favoriet, de Kiddikutter! Dit mesje snijdt niet door de vingertjes, maar wel door voedsel! Topper!
2. Ook de zeepdoosjes werden vorige week nog massaal aangekocht. Ze staan in SOLDEN, dus ideaal om ze nog aan een spotprijsje op de kop te tikken. Opgelet, héél veel producten die afgeprijsd zijn, verlaten ons gamma, dus OP=OP!
3. Op de 3de plaats staat de Wetbrush. Deze borstels gaan moeiteloos door de ergste knopen en absoluut dé ontdekking van 2019. Opgelet! Volgende week gaan er wat dingen veranderen, het gamma én de prijzen worden aangepast. Dus wil je er nog eentje aan de oude prijs, this is it!
4. Ik ben enorm blij dat jullie ook ons gamma ‘Kleine cadeautjes’ hebben ontdekt. Origineel, leuk én… MINDER dan 5€! De stapelpotloodjes zijn enorm populair!
5. En dan last but not least… badkrijtjes. Ze zijn niet dikwijls opgedoken in de Top 5 vorig jaar, maar het is én blijft één van onze bestverkochte producten op de webshop.
Vanaf vandaag zijn we terug op post, in de loop van de volgende dagen verzenden we al jullie bestellingen.
Bedankt voor jullie vertrouwen lieve mama’s, verlof nemen is altijd een beetje eng als zelfstandige, maar ik ben enorm blij dat jullie ons niet vergeten zijn.
Liefs,
Kelly

Deel dit blogbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Andere blogs

Top 5 best verkochte producten

Top 5 van de week! 22 maart 2020

Zondagavond én een heel emotionele TOP 5 van de week van de Drukke mama’s webshop! Ik ben zooo ongelofelijk dankbaar door jullie massale aankopen de

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in april een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een prachtig VERRASSINGSPAKKET twv 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin mei!

Inloggen