fbpx

Amper enkele dagen geleden stelde ik vol trots onze prachtige eindejaarsfolder aan jullie voor. Heb je hem al gezien? Zo ja, bekijk hem dan zeker nog eens, want hij is fabulous! 🙂 Zo nee, HIER kan je hem bewonderen.

De drukste periode van het jaar staat voor de deur en omdat ik niemand wil teleurstellen, wil ik jullie graag informeren over de producten die dit jaar niet meer bijgeleverd worden. Wat wil dat zeggen? Op de webshop zie je stockaantallen staan. Van onderstaande producten is dit de laatste voorraad voor 2019 en soms zelfs de laatste ooit.

De Teebee toy boxen. Deze speelgoedboxen zijn ideaal voor in de wagen (ze passen mooi tussen die kleine beentjes), op restaurant of gewoon leuk voor thuis.

Een beetje mijn fout, maar ik had niet verwacht dat onze Ezyrollers ook zo populair gingen zijn in de winter. Sommige kleuren zijn al uitverkocht, maar in 2020 zijn ze zeker terug op post!

Zowel in de lente als in de herfst gaan we massaal opruimen. Deze geweldige opruimboeken van Tina Favache zijn echt must-haves in je kast. In 2020 gooien we het over een andere boeg en deze toppers komen helaas niet meer terug.

Vandaag was ik even in shock!!! Ik wilde een bestelling plaatsen en wat bleek? Alle warmwaterkruiken zijn uitverkocht. En… ze komen in deze thema’s niet meer terug. 🙁 Dus wie nog warm, zacht en prachtig gezelschap wilt, wacht niet te lang!

Ik heb het al meermaals aangekondigd, maar de 8 en 10cm versies van onze gestabiliseerde rozen zijn beperkt in voorraad! In 2020 blijven ze natuurlijk in ons gamma, maar voor dit jaar is het… zolang de voorraad strekt!

 

En dan… Wetbrush komt met een nieuw gamma in 2020. Dat betekent dat enkele vaste waarden DEFINITIEF verdwijnen! En het zijn er heel wat…

Ik heb er superveel reclame rond gemaakt omdat het echt de BESTE riemen ooit zijn! De Arcade riemen zijn 100% elastisch, verstelbaar en door de platte plastic gesp pitst er niets in je vel + je t-shirts blijven gaatjesvrij. Deze firma werkt met collecties, dus er volgt een nieuwe voorraad, maar pas terug in het voorjaar van 2020.

 

Enkele maanden geleden heb ik het volledige Fairy Door assortiment uitverkocht. Op jullie vraag heb ik terug voorraad ingedaan. Er komt geen nieuwe levering meer dit jaar en ook voor 2020 heb ik er geen op de planning staan. OP betekent dit keer dus letterlijk OP! Tenzij jullie weer massaal er naar vragen. 🙂

En dan last but not least… Sinds vandaag staat er een nieuwe categorie online! Ik heb een groothandel gevonden die nog een hele grote voorraad heeft met speelgoed uit de jaren ’80 en ’90. Allemaal kleppers in hun originele dozen. Uiteraard is dit zeer zeldzaam en je vindt zelden dit authentieke speelgoed. Hier geldt natuurlijk heel zeker OP=OP, simpelweg omdat het niet meer gemaakt wordt. 🙂 🙂  In de loop van de volgende dagen/weken komt hier telkens wat bij, dus blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

Voila, jullie zijn weer volledig up-to-date! Staat er iets van op je wenslijstje? Een verwittigde mama is er 2 waard!

Liefs,

Kelly

(0)

Een nieuwe week, dus… tijd voor onze Top 5 van vorige week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop!
We vierden dit weekend ons 2-jarig bestaan, bedankt lieve mama’s voor jullie onvoorwaardelijke enthousiasme. En om te kopen bij een kleine zelfstandige die echt letterlijk bij elke aankoop een vreugdedansje doet!
Here we go!
1. Ongelofelijk, maar na bijna 2 jaar blijft de Kiddikutter razend populair. Dit mesje snijdt niet door de vingers en wel door voedsel, zelfs door pompoenen!
2. Een borstel die door knopen gaat zoals een mes door boter! De Wetbrush blijft het ongelofelijk goed doen. Opgelet, Ariël van de Disney collectie is momenteel nog beperkt op voorraad en komt de eerste weken niet meer binnen.
3. De plantjes collectie staat sinds deze week online en wauw… ze doen het fenomenaal! Een origineel cadeautje met een leuke boodschap. Zeg het deze feesten met bloemen en planten!
4. Badeendjes met een twist én ZONDER GAATJES. Deze vriendjes zijn 10cm groot én velen onder jullie zijn ze aan het verzamelen. Zo leuk om te zien.
5. En dan last… but not least. De Sint gaat massaal Mad Mattr klei brengen en dat maakt me zo gelukkig. Mad Mattr droogt niet uit, plakt niet, is geurloos én tarwe/glutenvrij. Noot! Momenteel is er geen voorraad meer in de groothandel en is er geen datum bekend van een nieuwe levering. De stock op de webshop is wat er nu voorradig is.
Nog tot MAANDAG middernacht krijgen jullie bij elke bestelling een Fortune Flower GRATIS erbij!
Bedankt lieve mama’s!
Liefs,
Kelly
(0)

Elke zondagavond maak ik de Top 5 van de Week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop.
En die is deze week helemaal overhoop gegooid!
1. De nummer 1 is voorlopig ongewijzigd! Wetbrush, de borstel die moeiteloos door de ergste knopen gaat, blijft jullie absolute favoriet. Naast de gewone collectie blijven de Disney prinsessen ook deze week enorm gewild.
2. Door de Brexit wilden héél wat mama’s zeker zijn van een Didicar. Dus onze zelfrijdende autootjes racen terug de Top 5 binnen.
3. Zoals gewoonlijk zijn ook de Kiddikutters weer van de partij. Deze mesjes snijden niet door de vingertjes, maar wel door voedsel. Thuis zijn ze immens populair, maar ook scholen, kinderdagverblijven en zelfs rusthuizen beginnen ze te ontdekken! Toppertjes!
4. Ik had het een beetje voorspeld en vooral héél hard gehoopt, maar dit jaar is hét jaar van de Mad Mattr klei. Droogt niet uit, plakt niet, geurloos én tarwe- en glutenvrij. Echt geweldig en zo blij om ze in de Top 5 te zien.
5. En dan last but not least… de TINYBAG! Deze leuke kleine rugzakjes van 15 cm groot, doen het fenomenaal goed. Ze zijn dan ook enorm handig voor je kleine spulletjes mee te nemen én super leuk om cadeau te geven.
Mijn lieve, lieve mama’s, wat een week én weekend is het geweest! Jullie vele aankopen betekenen enorm veel. Ik doe elke dag mijn best om leuke en originele producten voor jullie te vinden en als ik dan zie hoe enthousiast jullie zijn, zwelt mijn hart van dankbaarheid!
Wij geven er een lap op om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden!
Liefs,
Kelly
(0)

Zondagavond, dus… tijd voor de Top 5 van de bestverkochte producten van de week op de Drukke mama’s webshop!
Geen al te grote veranderingen, maar toch een verrassend nieuwkomer!
1. Op absolute nummer 1 staan nog steeds de Disney Wetbrush prinsessen! De Wetbrush borstelt moeiteloos door de ergste knopen en zorgen voor dramaloze badkamermomenten!
2. Nog steeds razend populair, de Kiddikutters! Deze mesjes snijden NIET door de vingertjes, maar WEL door voedsel!
3. En dan nog steeds in de TOP 3, de Tinybags. Deze kleine rugzakjes van ongeveer 15cm zijn superhandig om kleine items in te steken! Door een verkeerde bestelling zijn er ook nog enkele heuptasjes aan VERLAAGDE PRIJS!
4. Ze blijven gigantisch populair en ze zitten bijna in elke bestelling, de ZigZag elastiekjes. Lusje rond de staart, even trekken én klaar!
5. En dan last but not least, de Teebee speelgoed boxen. Ideaal voor onderweg, op restaurant en zelfs voor thuis! Echt een supertip voor Sint of Kerst!
Bedankt lieve mama’s voor jullie aankopen, ik ben echt blij dat jullie je weg elke dag opnieuw naar ons vinden! En ook bedankt voor de vele lieve reviews die we dit weekend op de Drukke mama’s Facebookpagina mochten ontvangen, ze waren hartverwarmend! 😍😍😍
Fijne avond iedereen, geniet er nog van! 😘
(0)

Zondag, dus tijd voor onze TOP 5 van de bestverkochte producten van de week op de Drukke mama’s webshop!
En … die is een beetje overhoop gegooid!
1. Op absolute nummer 1 vinden we nog de Wetbrush. De Disney collectie, maar ook de andere modellen blijven het geweldig doen. Geen drama meer in de badkamer want deze borstel gaat moeiteloos door de ergste knopen!
2. Slecht weer betekent lekker samen koken. Ook in de scholen, want heel veel juffen/meesters kochten deze week de Kiddikutters. Ideaal, want dit mesje snijdt niet in de vingertjes, maar wel in voedsel. TOPPER!!!
3. De ZigZag elastiekjes blijven in de top 3 en dat is meer dan verdiend. Deze zalig gemakkelijke elastiekjes zijn gemaakt van recycleerbare stoffen, rekbaar en wasbaar. Lus rond de staart, even trekken én klaar.
4. Dan een nieuwkomer! De TinyBags zijn enorm geliefd deze week. De kleine rugzakjes (15cm) zijn ideaal om kleine spulletjes in te steken, modieus en zelfs ideaal als klein cadeautje voor elke gelegenheid!
5. En last but not least… de Mad Mattr klei. Ik ben zo ongelofelijk blij dat iedereen even enthousiast hierover is. Onze eerste lading Mad Mattr is volgende maand 3 jaar in gebruik en nog even mals als toen ze uit de verpakking kwam. Droogt nooit uit, plakt niet, geurloos én … gluten/tarwevrij.
Enorm bedankt lieve mama’s voor jullie enthousiasme, jullie aankopen en vertrouwen in mij!!
(0)

Onlangs verscheen in de Flair een artikel over hoe je volgens een Seksexpert op 19 manieren je relatie terug nieuw leven kan inblazen! Duidelijk een expert ZONDER kids, want als je dit al nodig hebt voor je kinderen hebt, quit while your ahead zou ik zo zeggen!

Als je deze 19 tips nodig hebt mét kids en je gaat ze uitvoeren, veel geluk, ik ben alvast benieuwd naar het resultaat! Deel vooral jullie ervaringen!

Voor wie nieuwsgierig is, dit zijn de tips! 😊

1. Maak (sentimentele en melige) foto’s en deel er een paar op Instagram, of maak een kleine throwback met toffe kiekjes om aan de buitenwereld te tonen hoe graag jullie elkaar nog zien.

We hebben kinderen, we maken geen foto’s meer van elkaar! Enkel foto’s van die fantastische dingen die onze spookjes doen. Foto’s van ons samen? Enkel bij feestjes en liefst nog met die 2 fantastische meisjes die we zelf gemaakt hebben!

2.Slaap eens apart! Dat klinkt misschien gek, maar doet er jullie aan herinneren hoe hard jullie elkaar missen.

Hahahahaha, apart of samen, slaap is slaap. En als we wakker worden, dan denken we niet ‘oooh ik heb je gemist’, maar in het beste geval ‘YES, er is geen kind wakker geworden deze nacht’!

3. Draag elkaars kleren! Jij graait naar een zweterige sweater uit zijn kast om in te slapen en hij draagt een armbandje of ketting van jou rond zijn pols of hals.

Serieus? Ik heb 2 baby’s gekregen, mijn man is de helft smaller dan mij! Mijn sexy voluptueuze lijf met maatje 48 in zijn t-shirt maat M gaat echt geen boost geven, trust me!

4. Breng een bezoekje aan een seksshop en vertel elkaar openlijk waar jullie weleens mee zouden willen experimenteren!

Ah ja, alsof we daar tijd voor hebben. Voor de rest… NO COMMENT! 😊

5. Probeer samen te koken en schenk tijdens het bakken en braden door een lekker glaasje wijn in.

Again…. Hahahahahaha…. “Maaaaaaaamaaaaaaaa (of hier: paaaaaapaaaaaaaaa) ik wil helpen!” Koken is een familie activiteit en eentje waarbij je 10 paar ogen nodig hebt, tenzij je op Spoed wilt belanden. Dat glas wijn? Dat is voor als ze slapen, want anders kan je in het ziekenhuis ook nog gaan uitleggen waarom ze alcoholvergiftiging hebben!

6. Ga nog eens op een old school dubbeldate met je beste vrienden.

Vooraleer onze beste vrienden én wij een gemeenschappelijke datum hebben gevonden waar we én tijd hebben én onze kids geplaatst krijgen, dan zijn we ver in 2020. Dubbeldaten betekent vandaag je spruiten in de auto zetten en gezellig bij elkaar op het terras gaan zitten. Met dat glas wijn dan wel, want dan zijn er ineens 4 paar ogen! 😊

7. Probeer die ene oneindige ruzie over het vuil buitenzetten of de was ophangen uit te praten en naar een doeltreffende oplossing te zoeken.

Als dat de enige ruzies zijn, dan hebben we een goede week!

8. Ga nog eens een weekendje weg en overnacht in een tent of romantische Airbnb, zonder laptop of 4G!

Overnacht in een tent? Echt? Precies of ik na jaren onderbroken nachten ook nog eens op een luchtmatras wil gaan liggen! Echt?

9. Plan een date night in! In geen maanden naar de cinema of Quick geweest? Maak daar dan meteen (en onverwacht) werk van!

Ja mama’s, maak daar eens ONVERWACHT tijd voor. Wees eens spontaan! Ben je aan het werken? Kom dan straks spontaan thuis en zeg tegen je man of vrouw, kom schat, we zijn er spontaan mee weg! Plan niks, wees eens spontaan! *Je mag dit gerust lezen met een overdosis aan sarcasme*

10. Ga samen uitgebreid ontbijten of verras je partner met een romantisch ontbijt op bed, inclusief dessertje…

Vergeet die boekentassen die je moet maken, de kids die moeten eten, de oorlog om kleren aan te doen/tanden te poetsen/haar te kammen/… Ga even lekker romantisch met je tweetjes in bed liggen en ontbijt uitgebreid romantisch in bed!

11. Ruil die serie in voor een podcast die jullie alle twee luisteren op je weg van en naar het werk. Zo heb je ‘s avonds meteen een tof onderwerp om over te praten!

Ik wil hier maar 1 ding op zeggen. “Van Afrika tot in Amerika…. tot in de woestijn!” Podcast, grapjas!

12. Ga samen sporten en neem na een stevige work-out samen een lekkere douche.

Dus mama’s, begin al maar te bellen naar de oma’s, want zij gaan dat een héél goede reden vinden om te babysitten! Probeer het maar eens. “Oma? Wil je komen babysitten? Ja natuurlijk liefste schoondochter. Waarom? Wel, ik wil heel graag vanavond samen met je zoon gaan sporten om dan lekker samen even te ‘douchen’!” Succes verzekerd!

13. Geef hem een massage en verwen elkaar met verschillende gezichtsmaskers en scrubs of ga eens naar de privésauna!

Geef je relatie een boost en geef je man een gezichtmasker én scrub! Laat me straks vooral weten hoe hij daarop reageerde! 😊

14. Plan enkele ‘schermvrije’ avonden in en leg alle smartphones en tablets aan de kant om gewoon van elkaar te genieten.

En Blind getrouwd Australië missen? Ik denk het niet!

15. Nodig je familie eens uit en luister naar grappige (en schaamtelijke) verhalen over je lief. Vraag hen ook zeker om een aantal fotoalbums mee te nemen!

Als je samen kindjes hebt gemaakt, dan ken je die verhalen normaal gezien al. En zoniet, je hebt de liveversie(s) rond lopen!

16. Draag een gepersonaliseerde armband of ketting met de (beginletter van de) naam van je lief, hoe cheesy dat ook mag klinken.

Mensen met kinderen lopen niet rond met initialen van hun lief rond hun nek, maar met die van hun kids. Punt!

17. Doe samen klusjes en draai de rollen eens om: laat hem de was doen, terwijl jij de fietsbanden oppompt. Zo is het des te leuker om elkaar te helpen als blijkt dat hij toch niet zo’n krak is in het gebruik van de wasverzachter.

Ah ja, want we krijgen vlinders in onze buik als hij de was doet en je hebt nog eens dubbel werk. Want we hebben niets anders te doen.

18. Kijk samen naar een spannende serie en kruip ‘s avonds dicht tegen elkaar aan.

Volledig mee akkoord! 7 spannende minuten vooraleer mijn ogen dichtvallen!

19. Roep een naakte dag in het leven! Loop een keer helemaal naakt in huis, weliswaar met de gordijnen dicht, en kijk een romantische film of geile serie.

Ja mama’s, dit weekend gaan we allemaal een naakte dag inlassen! Doe de gordijnen lekker dicht en zet een geile serie op overdag! School begint pas over 2 weken, met een beetje geluk zijn ze het vergeten en stuurt de juf de kinderbescherming niet op je af! Veel geluk.

Bron: https://www.flair.be/nl/lifestyle/checklist-dichter-naar-elkaar-groeien-lief/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook

Comments: by Kelly Cuppens

(0)

Kelly???? Wat is dat die Wetbrush? Dat lijkt toch op een gewone borstel? En wat is het verschil tussen een Original en een Shine Enhancer?

Tijd dus om er een kleine blog over te schrijven! 😊

Wat is een Wetbrush?

Wel, een Wetbrush is een borstel die moeiteloos door de ergste knopen gaat. Echt? Ja, echt.

Geen drama meer in de badkamer, geen tranen meer en vooral… geen stress meer voor mama en papa!

Hoe komt dat?

Dankzij de unieke IntelliFlex® borstelharen glijdt de borstel met het grootste gemak door het haar en ontklit het natte én droge haren zonder eraan te trekken. De borstelharen zijn flexibel, sterk en super dun en door de speciaal ontwikkelde SofTips beschadigen je haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen.

OPGELET!!! Door deze unieke materialen mag je absoluut GEEN haardroger gebruiken met deze borstels! Ze zijn hitte gevoelig en kunnen door hitte smelten. De gevolgen hiervan, moet ik jullie niet uitleggen, denk ik!

En dan de meestgestelde vraag van het jaar!

Wat is het verschil tussen de Original en de Shine Enhancer? En welke is voor droog haar?

Eigenlijk is het antwoord heel simpel. BEIDE borstels kunnen zowel op NAT als DROOG haar.

De Original neem je best bij gewone, dunne en gemakkelijke haren.

De Original Tropic Collectie!

Heb je echter dik, krullend of moeilijk haar? Dan neem je best de Shine Enhancer.

De Shine Enhancer heeft extra fijne haartjes die je haar een extra glans geven!

Zo simpel is het!

OPGELET!!! Zowel de Original als de Shine Enhancer kunnen NIET tegen hitte! Dus wil je graag je haren föhnen? Dan neem je best de Flex Dry.

Wat is er nieuw?

Elk seizoen veranderen de kleuren van de Original Wetbrush collectie, voor de Shine Enhancer moesten we ons tevreden stellen met zwart, roze en paars. Maar daar is verandering in gekomen. Sinds kort zijn er 3 prachtige designs bijgekomen. De Electric Dreams collectie is fenomenaal!

Wat verdwijnt er?

Nieuwe kleuren betekent ook dat er vaste waarden uit het gamma verdwijnen. Deze gaan er helaas uit…

En dan tot slot… dé vraag van het moment!

Wanneer komt de Disney collectie er?

Ondertussen staan ze al een week online en tegen eind oktober, begin november is er ook de nieuwe Frozen collectie! De Disney collectie is PRACHTIG!

(0)

De volgende 10 dagen voorspellen ze regen en guur weer! Oh nee, want dan veranderen die kleine spelende wolkjes in grote verveelde draakjes!

Echt? Of kunnen we daar wat aan doen?

Dé ideale oplossing om je kids lekker als ‘niet-ouders van het jaar’ bezig te houden? Simpel! Netflix, DVD en de tablet! Zet ze ’s morgens voor het scherm, haal ze er af en toe achteruit om naar het toilet te gaan, een koek te geven of een Happy Meal voor te schotelen. Voordeel? Je moet ze ’s avonds niet wassen en je kan ze rechtstreeks in dezelfde pyjama terug in bed leggen! 😊 😊

Vooraleer ik dadelijk viraal ga als slechtste moeder van het jaar, GRAPJE natuurlijk! Hoewel een filmpje onder een fleece dekentje met een zakje chips of lekkere zelfgemaakte popcorn zeker moet kunnen bij dit weer!

Wat dan wel? Wel hieronder een paar kleine tips!

KNUTSELEN!

Jong of oud, als ze hun prachtige creaties kunnen showen zijn ze allemaal blij. Hier in huis hebben we een paar favorietjes! Natuurlijk zijn er eerst en vooral de Mould&Paint en de Shrinkles die mama in haar winkeltje heeft.

De wat??? 😊 Wel Mould&Paint is gipsgieten. Ze kunnen zelf (of met de hulp van mama of in ons geval papa) gips maken, de vormpjes vullen en dan laten drogen! Volgende week wordt het guur en koud, dus hoppa, we kunnen de verwarming weer loeiheet zetten! Daarna kunnen ze hun figuurtjes decoreren én verven!

Shrinkles is de fancy naam voor krimpfolie. De mooie tekeningen inkleuren, uitknippen, in de oven én klaar! Superleuk om te doen en zelfs voor de meeste onhandige mama’s zoals mij een makkie om te doen!

Natuurlijk knippen ze hier ook gewoon graag en met Pritt spelen is hier ook een topper! Plus mama heeft ineens weer een excuus om naar de Action te gaan, want daar hebben ze knutselmateriaal voor een appel en een ei! Ook de Paintsticks halen ze nog vaak boven (net zoals de gewone verf trouwens) en niets maakt me zo blij als deze kleine stiftjes! Verven ZONDER WATER, laat ze maar knoeien, het is zo opgeveegd en opgeruimd!

PUZZELEN

Dit hebben ze duidelijk van de papa meegekregen! Hier liggen standaard puzzels van 1000 – 5000 stukken op onze livingtafel en tegelijkertijd helpt hij onze 2 spookjes met die van hun! Momenteel zijn de Prime 3D en de Mad Capp puzzels favoriet! Niet moeilijk want ze zijn mega cool mama! 😊 😊

KLEI

Gisteren vond ons kleinste nog een verdwaald potje klei van een bekend merk! Ik wilde het afpakken en weggooien, maar ik dacht bij mezelf… ‘Gaan we hier echt drama voor ontketenen?’ Na 6 jaar in het gezelschap van mijn 2 kleine dramaqueens (dat hebben ze van mij 😊 ) heb ik geleerd om mijn gevechten goed uit te kiezen. En dat kleine potje klei was het me niet waard. Want na een half uur lag het ergens in een hoekje, nog een uur later was het uitgedroogd en exact 10 minuten later lag het in de vuilbak!

Probleem opgelost en toen ik me omdraaide waren ze weer happy aan het spelen met hun Mad Mattr collectie die ze al 2 jaar hebben! Lekker zacht, mals en geurloos, net zoals die eerste keer dat ze uit de verpakking kwam. 😊

Conclusie? HOE je de volgende dagen doorbrengt, het weer gaat geen zomerweer zijn, maar je kan er wel een leuke tijd van maken! En denk eraan, na regen komt altijd zonneschijn! 😊

(0)

Hoewel we officieel vandaag nog verlof hebben, zijn we hard in de weer geweest! De weggeefdag, maar we zijn ook enkele uren in onze stockruimte geweest. Want hoewel we vakantie hadden, jullie hebben toch massaal besteld! Waarvoor ongelofelijk veel dank! Dus de orders zijn afgeprint, labels aangemaakt, … en morgen kunnen we er héél voorbereid terug invliegen! Véél bestellingen betekent natuurlijk ook een nieuwe TOP 5 van de week van de bestverkochte producten van de webshop!

En die is héél verrassend!

  1. Op absolute nummer 1 staan deze week de Disney turn- en zwemzakken. Verstelbare ‘litskes’ (is dat een typisch Limburgs woord?) en 4 prachtige Disney thema’s! Afwasbaar én aan een zeer democratische prijs.

2. Hoewel het geen geweldig weer is geweest, er is altijd wel tijd voor ijsjes! En er zijn massaal veel Dripsips verkocht, vooral aan Nederlandse mama’s! Zou er ergens reclame verschenen zijn? Wie mij het artikel kan bezorgen of de bron, krijgt een verrassing! 😊

3. Mijn toppertje blijft in de Top 3 staan! De Kiddikutter, het mesje dat niet door de vingers snijdt, maar wel door voedsel, blijft GIGA populair! Ik ben er echt van aangedaan dat we deze TOPPER ooit gevonden hebben dankzij een tip van een mama uit deze groep! Ik weet alleen niet meer wie de mama was….

4. Nog een nieuwkomer deze week is VEVINA! Dé crème tegen schurende billen en borsten in een tube van 50ml. Je hebt er niet veel van nodig, de prijs is goed én … het is getest EN goedgekeurd!

5. En dan last BUT NOT LEAST… onze Playpens! Nooit gedacht dat een product van 139.95€ weken in de Top 5 zou verschijnen… Maar ze zijn geweldig! Voor deze (al héél lage) prijs krijg je een Playpen, maar ook de puzzelmatten én een set speelballen. Ik ben zo trots dat ze al in zoveel huiskamers én crèches staan te pronken!

Bedankt lieve mama’s voor jullie enthousiasme én aankopen, als kleine zelfstandige (die een week op verlof is geweest) ben ik héél DANKBAAR!!!

Morgen maak ik de winnaar bekend van het pakket van de maand juli én … zet ik een gloednieuw pakket online dat jullie kunnen winnen in de maand augustus! Klinkt dit Chinees? Wél, elke maand loten we een pakket uit, twv ongeveer 100€, onder alle mama’s die een bestelling hebben geplaatst (ongeacht de waarde)!

Want soms is geven leuker dan krijgen!

(0)

Plaats in november een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 110€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin december!

Veel succes!