Iedereen die een 2-jarige in huis heeft of heeft gehad, kent het wel! We noemen het de Terrible two of de ‘ik ben 2 en ik zeg nee- fase’.

Is het je eerste kindje? Dan denk je nu waarschijnlijk dat het niet erger kan! Maar geloof me, na Terrible two komt helaas TERROR THREE! Maar goed, laten we niet op de feiten vooruitlopen.

Ik begrijp het ergens wel. 2-jarigen zitten op een kruispunt, namelijk het kruispunt van ik wil wel, maar ik kan het (nog) niet. En dat is frustrerend. Zelf een glas water ingieten, helpen afwassen, stofzuigen, zichzelf aankleden, op de grote wc willen ipv op het potje, het gras afrijden, … ze willen alles doen wat wij doen. Helaas resulteert dat vaak in het antwoord nee. En onze kleine papegaaitjes herhalen wat ze het meest te horen krijgen.

Wij hebben momenteel zo een lief schattig 2-jarig spookje in huis, dat in een oogwenk kan veranderen in de Bride of Chucky. Omdat we ook een 5-jarige prinses hebben, zou je denken dat we voorbereid waren op wat ging komen. Helaas werkt het zo niet. Want hier is het momenteel de combinatie ‘Ik ben 2 en ik zeg nee’ EN de ‘ALLES is van mij-fase’. Alles wat grote zus heeft, wilt zij ook en helaas ook omgekeerd. Alles wat kleine zus heeft, wilt de grootste ook! Gevolg? Mama en papa zijn letterlijk de hele dag aan het scheidsrechteren en het woord nee valt hier héél vaak!

Voorbeeld? Er circuleren 4 poppen in huis en 2 poppenbedjes. Maar om de één of andere reden is het bedje én de pop die zus vastheeft, net dat tikkeltje aantrekkelijker dan de 3 andere. Mijne, nee mijne, nee mijne, nee mijne, … In eerste instantie denk je, ach laat ze het maar zelf proberen op te lossen. Tot de kleinste het popje met volle kracht in het gezicht van grote zus slaat, die reageert met een uithaal en je bijgevolg met 2 hysterische kids zit die allebei bij MIJNE MAMA willen komen uithuilen.

Gisteren zaten we in de auto. Zoals gewoonlijk met de K3 cd op repeat. Ineens zegt de kleinste “Mijne K3”, raad eens wat de oudste zegt? Met als gevolg dat ik 2 huilende kids op de achterbank had zitten, want nee het is MIJNE K3. Slaan naar elkaar, iets wat je zou denken dat heel moeilijk is, aangezien ze korte armpjes en beentjes hebben en allebei nog in een autostoel zitten. Maar op één of andere Cirque du Soleil manier weten ze elkaar toch te raken. Tutten vallen op de grond, wat meteen aanleiding is voor nog meer drama. De tranen veroorzaken snottebellen, dus onderweg stoppen om een zakdoek uit je handtas te vissen is noodzakelijk. Stilletjes hoop je dan dat je er 2 vindt, want anders is het onmiddellijk aanleiding tot een nieuwe MIJNE-mania.

Ach, je weet wat ze zeggen! Het is een fase, het is een fase, het is een fase, … Helaas weten wij door ervaring dat na Terrible two, Terror three komt. Ik hou MIJN hart al vast! 🙂

(0)

Lieve drukke mama’s

het afgelopen jaar was AMAZING (om het op zijn Astrids te zeggen)! We kregen de kindjes veilig aan het koken met de Kiddikutter, aan het verven zonder water, aan het rijden zonder motor of batterijen en nu gaan we balanceren!

Jullie kennen ongetwijfeld de bekende merken balansborden! Maar zoals gewoonlijk zwem ik graag tegen de stroom in en wil ik net dat tikkeltje verder gaan! En wie zoekt, die vindt!

Waarom is mijn keuze gevallen op het We Rock gamma? Wel, dat is heel simpel!

  1. Er zijn 3 verschillende soorten borden! Het klassieke bord, zoals we allemaal kennen, geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar! Dan is er het Twister bord, ook geschikt vanaf 3 jaar en heel apart van vorm. En tot slot is er het Moon bord. Ideaal voor de wat oudere kindjes (vanaf 6 jaar), want dit bord staat niet stabiel. Ze moeten echt leren, zoals op een surfplank of snowboard, om hun evenwicht te bewaren. Een uitdaging en superleuk!
  2. Elk bord is verkrijgbaar in een gelakte of geoliede versie. Voordeel aan de geoliede versie? Als ze versleten is, kan je ze afschuren en er zelf terug olie opdoen! Wax on, wax off!
  3. Heb je een stenen vloer of parket? Dan kan je de borden laten bekleden met hoogwaardig vilt en je kan kiezen tussen oneindig veel kleurtjes.
  4. En dan LAST BUT NOT LEAST! Vingerbescherming! Zoals je op de foto’s kan zien, zit er een speciale rand aan de borden. De kindjes kunnen dus niet geklemd raken met hun vingertjes, wat heel wat traantjes én tripjes Spoed zal besparen!

Nieuwsgierig? Of denk je waar zit haar verstand nu weer? Je vindt het volledige gamma op de vernieuwde drukke mama’s website!

https://www.drukkemamas.be/product/we-rock-balansborden/

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs,

Kelly

(0)

Liefste drukke mama’s

Het is eindelijk zover! Bloed, zweet én vooral veel tranen (stress en slaaptekort doen wat met een mens 😊) heeft het gekost, maar vandaag mag ik jullie vol trots de nieuwe website voorstellen. Een nieuw jasje vol met leuke nieuwe producten en héél wat extra’s. We geven nog niet alle geheimen prijs, want de volgende maanden staat er heel wat op stapel, maar vandaag ben ik heel trots op alle nieuwe mogelijkheden.

Met Sint, Kerst en verjaardagen voor de deur krijg ik heel vaak de vraag ‘Wat willen ze graag’. Wel vanaf nu is het mogelijk om wenslijstjes aan te maken. Bij elk product vind je de mogelijkheid om ze toe te voegen aan de wenslijst. Je kan ze zelf aanmaken, een naam geven en als je klaar bent, dan kan je het via verschillende kanalen doorsturen naar familie en vrienden. Koopt iemand iets van de lijst? Dan verdwijnt dat ook van de lijstjes van de anderen.

Wat is nog nieuw? Zoals jullie weten hebben we de afgelopen maanden de kindjes aan het koken gekregen (met onze Kiddikutter), aan het verven (zonder water weliswaar), aan het bewegen (de Didicar is nog steeds onze absolute nummer 1) en nu …? Wel, in het najaar gaan we onze kindjes laten BALANCEREN.

Ik ben al maanden een gamma aan het bijeen zoeken dat divers is, geschikt voor onze kleine spruitjes maar ook voor de oudere, betaalbaar én in verschillende prijsklassen. Origineel zoals jullie gewoon zijn en vooral leuk voor de kids én praktisch voor mama en papa.

Ik ben in zee gegaan met We Rock, die 3 verschillende modellen houten balansborden in de aanbieding heeft. Je kan kiezen tussen een geoliede of een gelakte versie en wil je ze graag laten versieren met vilt, dan zijn er meer dan 20 kleurtjes om uit te kiezen. Uniek is dat ze de enige houten balansborden op de markt zijn MET VINGERBESCHERMING. Kwestie van niet wekelijks op spoed te moeten staan! 😊 😊

Wat is er nog? Neem zelf gerust eens een kijkje en laat me zeker weten wat jullie er van vinden. Ik slorp altijd jullie feedback op (wel lief zijn, want het slaaptekort is op zijn hoogtepunt 😊) om het zo goed mogelijk te maken.

De volgende weken komen er heel wat nieuwigheden bij, ik heb superleuke nostalgie producten gevonden én heel wat toppers voor die goede Heilige man!

Bedankt lieve mama’s, het is dankzij jullie steun, enthousiasme en aankopen dat ik dit elke dag mag doen.

1000 X bedankt!

Liefs,

Kelly

(0)

Plaats een bestelling in de maand september en maak kans op dit leuke cadeaupakket twv 90€!!! We maken de winnaar bekend op 2 oktober!