Top 5 van de week! 9 februari 2020

Zondagavond, dus tijd voor onze TOP 5 van de week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop!

En WAUW, wat een knaller deze week!

  1. Op absolute nummer 1 staat de Wetbrush Liquid Glitter collectie. Er zijn nog 2 modelletjes verkrijgbaar, de rest is UITVERKOCHT! Wie er graag nog eentje wilt, het zijn (voorlopig??) de laatsten. Exclusief verkrijgbaar op de Drukke mama’s webshop! Weet je niet welk type Wetbrush je nodig hebt? HIER vind je alle info!

  1. 100% lekvrij, verkrijgbaar in 4 formaten en superhandig om open en dicht te doen voor jong én oud! De eerste levering Ion8 drinkflessen komt volgende week binnen en ze zijn al een MEGA succes!

  1. Notitieboekjes die AFWASBAAR zijn! Hoe cool is dat??? En jullie vinden ze ook geweldig, want de Correctbook staat deze week op de 3de plaats in onze top 5.

 

  1. Onze vaste waarde, de Kiddikutter, is er natuurlijk ook weer bij! Heel wat scholen, kinderdagverblijven én rusthuizen plaatsten deze week een bestelling. Dit mesje snijdt niet door de vingers, maar wel door voedsel! TOPPER!!!

  1. Mega populair deze week was ook het Valentijn gamma. Kleine romantische zeepdoosjes, lekkere snoepdoosjes of een doosje met liefdesbriefjes! Of toch liever een mooi setje gestabiliseerde rozen? Nog 1 weekje en dan vieren we Valentijn!

Bedankt voor jullie massale bestellingen én vertrouwen, niet alleen deze week, maar elke dag opnieuw!

Geniet nog van jullie zondagavond en alvast een leuke werkweek gewenst!

Liefs,

Kelly

Andere blogs

Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop. We vliegen er weer in, onze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in februari een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 125 te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin maart!

Inloggen