De 10 favorieten van Sinterklaas!

Bij sommige kindjes is hij al geweest, bij anderen komt hij deze week of dit weekend. Maar Sinterklaas heeft heel wat van zijn aankopen op de Drukke mama’s webshop gedaan. Dank u Sinterklaasje!

Wat waren zijn favorietjes in de schoentjes en op het bord? Ik heb even een samenvatting gemaakt. Want wie weet zitten er nog wel tips tussen voor de Kerstman! 🙂

  1. Sinterklaas hecht veel belang aan Q-time, gezellig koken en vooral veiligheid. Omdat kleine kindjes graag helpen in de keuken, bracht hij spectaculair veel Kiddikutters. Deze mesjes snijden niet door de vingertjes, maar wel door voedsel, dus een must-have in de keuken.

2. Let it go, let it go… de Sint krijgt er een beetje grijze haren van. Anna, Elsa en Olaf, zelfs de pieten zijn fan! En de Wetbrush Frozen collectie kwam net op tijd. Ook die andere populaire duifjes, de Disney prinsessen, vlogen regelmatig door de schoorsteen. En voor wie er op zit te wachten… Anna, Elsa én Ariël komen deze week terug online!

3. De pieten hebben hem eerst stiekem uitgetest, ik ben er zeker van! De Didicar, ons zelfrijdend autootje zonder batterij of motor kan tot 120kg dragen. En als de pieten dat lezen, dan moeten ze dat natuurlijk even met eigen ogen zien! 🙂

  

4. Sinterklaas is allergisch, wist je dat? Voor water, verf en krijtstof. Hij krijgt water in de ogen en krijgt dan acute zucht-aanvallen. Dus hij was zo blij dat hij bij ons het Art Station ontdekte. Een krijt- en whiteboard in één + Painsticks (verven zonder water) en Chalksticks. Chalk wat? Chalksticks zijn krijtstiften. Ze lijken op wasco’s, voelen aan en tekenen zoals krijt en … geven geen stof af!

5. De pieten hebben hem eindelijk kunnen overtuigen, want dit jaar is hij overstag gegaan. Geen klei meer die uitdroogt, plakt of stinkt, maar Mad Mattr! En net zoals hem, hebben kindjes soms last van allergie. Deze is tarwe- en glutenvrij, dus hij is blij dat ze eindelijk naar hartenlust kunnen spelen.

6. Af en toe moeten de pieten in bad! Ze moeten door zoveel schoorstenen en dus na een lange nacht genieten ze graag nog wat na! En een beetje badspeelgoed hebben ze stiekem gehouden. Coole badeendjes zonder gaatjes, badkrijtjes en kermiseendjes… zeg nu zelf? Daar wilt zelfs Sinterklaas stiekem mee in bad gaan! 🙂 🙂

7. Knutselen, knutselen en nog eens knutselen. De kleine spruitjes doen het toch zo graag. Dus de Sint heeft zelfs aan de mama’s gedacht. Knutselen…maar zonder al te veel werk. Gewoon plezant. Krimpfolie, lekker kleuren, knippen en dan de oven in. En Mould & Paint… Akkoord, hier heb je wel wat geklieder met het gips, maar geef toe? Pure nostalgie, niet?

8. Kleine meisjes (en ook jongens) maken zich graag mooi. De Sint vond een volledige categorie onder Beauty for Kids, maar dit waren zijn favorietjes. De superleuke ZigZag elastiekjes (lusje rond de haren, trekje eraan én klaar), de coole én handige TinyBagsjuweeltjes én make-up.

9. Hoe oud Sinterklaas is, dat mag je eigenlijk nooit vragen! Maar af en toe dan wordt hij wat nostalgisch. En wat brengt hij dan? Oilily! Wat ons dan weer een goed idee geeft van zijn leeftijd! Of juist niet. We noemen hem gewoon TIJDLOOS!

10. Aan hét grote bezoek gaan natuurlijk heel wat schoen bezoekjes vooraf. En aangezien dat Sinterklaas alle kindjes moet voorzien van leuke cadeautjes, moet hij natuurlijk goed op zijn budget letten. Gelukkig vond hij heel veel in de Kleine Cadeautjes. Origineel én onder de 5€! IDEAAL!

De lijst was natuurlijk nog veel langer dan dit, maar weet je waar de Sint al zijn inspiratie heeft gevonden? In onze allereerste Drukke mama’s folder.

Geniet van deze magische momenten en ik hoop dat jullie er even hard van genieten als je kleine spruitje(s)!

 

 

Andere blogs

Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop. We vliegen er weer in, onze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in februari een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 125 te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin maart!

Inloggen