Helaas pindakaas!

Amper enkele dagen geleden stelde ik vol trots onze prachtige eindejaarsfolder aan jullie voor. Heb je hem al gezien? Zo ja, bekijk hem dan zeker nog eens, want hij is fabulous! 🙂 Zo nee, HIER kan je hem bewonderen.

De drukste periode van het jaar staat voor de deur en omdat ik niemand wil teleurstellen, wil ik jullie graag informeren over de producten die dit jaar niet meer bijgeleverd worden. Wat wil dat zeggen? Op de webshop zie je stockaantallen staan. Van onderstaande producten is dit de laatste voorraad voor 2019 en soms zelfs de laatste ooit.

De Teebee toy boxen. Deze speelgoedboxen zijn ideaal voor in de wagen (ze passen mooi tussen die kleine beentjes), op restaurant of gewoon leuk voor thuis.

Een beetje mijn fout, maar ik had niet verwacht dat onze Ezyrollers ook zo populair gingen zijn in de winter. Sommige kleuren zijn al uitverkocht, maar in 2020 zijn ze zeker terug op post!

Zowel in de lente als in de herfst gaan we massaal opruimen. Deze geweldige opruimboeken van Tina Favache zijn echt must-haves in je kast. In 2020 gooien we het over een andere boeg en deze toppers komen helaas niet meer terug.

Vandaag was ik even in shock!!! Ik wilde een bestelling plaatsen en wat bleek? Alle warmwaterkruiken zijn uitverkocht. En… ze komen in deze thema’s niet meer terug. 🙁 Dus wie nog warm, zacht en prachtig gezelschap wilt, wacht niet te lang!

Ik heb het al meermaals aangekondigd, maar de 8 en 10cm versies van onze gestabiliseerde rozen zijn beperkt in voorraad! In 2020 blijven ze natuurlijk in ons gamma, maar voor dit jaar is het… zolang de voorraad strekt!

 

En dan… Wetbrush komt met een nieuw gamma in 2020. Dat betekent dat enkele vaste waarden DEFINITIEF verdwijnen! En het zijn er heel wat…

Ik heb er superveel reclame rond gemaakt omdat het echt de BESTE riemen ooit zijn! De Arcade riemen zijn 100% elastisch, verstelbaar en door de platte plastic gesp pitst er niets in je vel + je t-shirts blijven gaatjesvrij. Deze firma werkt met collecties, dus er volgt een nieuwe voorraad, maar pas terug in het voorjaar van 2020.

 

Enkele maanden geleden heb ik het volledige Fairy Door assortiment uitverkocht. Op jullie vraag heb ik terug voorraad ingedaan. Er komt geen nieuwe levering meer dit jaar en ook voor 2020 heb ik er geen op de planning staan. OP betekent dit keer dus letterlijk OP! Tenzij jullie weer massaal er naar vragen. 🙂

En dan last but not least… Sinds vandaag staat er een nieuwe categorie online! Ik heb een groothandel gevonden die nog een hele grote voorraad heeft met speelgoed uit de jaren ’80 en ’90. Allemaal kleppers in hun originele dozen. Uiteraard is dit zeer zeldzaam en je vindt zelden dit authentieke speelgoed. Hier geldt natuurlijk heel zeker OP=OP, simpelweg omdat het niet meer gemaakt wordt. 🙂 🙂  In de loop van de volgende dagen/weken komt hier telkens wat bij, dus blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

Voila, jullie zijn weer volledig up-to-date! Staat er iets van op je wenslijstje? Een verwittigde mama is er 2 waard!

Liefs,

Kelly

Andere blogs

Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop. We vliegen er weer in, onze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in februari een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 125 te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin maart!

Inloggen