fbpx

Top 5 van de Week

Een nieuwe week, dus… tijd voor onze Top 5 van vorige week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop!
We vierden dit weekend ons 2-jarig bestaan, bedankt lieve mama’s voor jullie onvoorwaardelijke enthousiasme. En om te kopen bij een kleine zelfstandige die echt letterlijk bij elke aankoop een vreugdedansje doet!
Here we go!
1. Ongelofelijk, maar na bijna 2 jaar blijft de Kiddikutter razend populair. Dit mesje snijdt niet door de vingers en wel door voedsel, zelfs door pompoenen!
2. Een borstel die door knopen gaat zoals een mes door boter! De Wetbrush blijft het ongelofelijk goed doen. Opgelet, Ariël van de Disney collectie is momenteel nog beperkt op voorraad en komt de eerste weken niet meer binnen.
3. De plantjes collectie staat sinds deze week online en wauw… ze doen het fenomenaal! Een origineel cadeautje met een leuke boodschap. Zeg het deze feesten met bloemen en planten!
4. Badeendjes met een twist én ZONDER GAATJES. Deze vriendjes zijn 10cm groot én velen onder jullie zijn ze aan het verzamelen. Zo leuk om te zien.
5. En dan last… but not least. De Sint gaat massaal Mad Mattr klei brengen en dat maakt me zo gelukkig. Mad Mattr droogt niet uit, plakt niet, is geurloos én tarwe/glutenvrij. Noot! Momenteel is er geen voorraad meer in de groothandel en is er geen datum bekend van een nieuwe levering. De stock op de webshop is wat er nu voorradig is.
Nog tot MAANDAG middernacht krijgen jullie bij elke bestelling een Fortune Flower GRATIS erbij!
Bedankt lieve mama’s!
Liefs,
Kelly
Views: (155)

Plaats in november een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 110€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin december!

Veel succes!