Top 5 van de Week

Een nieuwe week, dus… tijd voor onze Top 5 van vorige week van de bestverkochte producten op de drukke mama’s webshop!
We vierden dit weekend ons 2-jarig bestaan, bedankt lieve mama’s voor jullie onvoorwaardelijke enthousiasme. En om te kopen bij een kleine zelfstandige die echt letterlijk bij elke aankoop een vreugdedansje doet!
Here we go!
1. Ongelofelijk, maar na bijna 2 jaar blijft de Kiddikutter razend populair. Dit mesje snijdt niet door de vingers en wel door voedsel, zelfs door pompoenen!
2. Een borstel die door knopen gaat zoals een mes door boter! De Wetbrush blijft het ongelofelijk goed doen. Opgelet, Ariël van de Disney collectie is momenteel nog beperkt op voorraad en komt de eerste weken niet meer binnen.
3. De plantjes collectie staat sinds deze week online en wauw… ze doen het fenomenaal! Een origineel cadeautje met een leuke boodschap. Zeg het deze feesten met bloemen en planten!
4. Badeendjes met een twist én ZONDER GAATJES. Deze vriendjes zijn 10cm groot én velen onder jullie zijn ze aan het verzamelen. Zo leuk om te zien.
5. En dan last… but not least. De Sint gaat massaal Mad Mattr klei brengen en dat maakt me zo gelukkig. Mad Mattr droogt niet uit, plakt niet, is geurloos én tarwe/glutenvrij. Noot! Momenteel is er geen voorraad meer in de groothandel en is er geen datum bekend van een nieuwe levering. De stock op de webshop is wat er nu voorradig is.
Nog tot MAANDAG middernacht krijgen jullie bij elke bestelling een Fortune Flower GRATIS erbij!
Bedankt lieve mama’s!
Liefs,
Kelly

Andere blogs

Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop. We vliegen er weer in, onze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in februari een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 125 te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin maart!

Inloggen