fbpx

Top 5 van de Week

Elke zondagavond maak ik de Top 5 van de Week van de bestverkochte producten op de Drukke mama’s webshop.
En die is deze week helemaal overhoop gegooid!
1. De nummer 1 is voorlopig ongewijzigd! Wetbrush, de borstel die moeiteloos door de ergste knopen gaat, blijft jullie absolute favoriet. Naast de gewone collectie blijven de Disney prinsessen ook deze week enorm gewild.
2. Door de Brexit wilden héél wat mama’s zeker zijn van een Didicar. Dus onze zelfrijdende autootjes racen terug de Top 5 binnen.
3. Zoals gewoonlijk zijn ook de Kiddikutters weer van de partij. Deze mesjes snijden niet door de vingertjes, maar wel door voedsel. Thuis zijn ze immens populair, maar ook scholen, kinderdagverblijven en zelfs rusthuizen beginnen ze te ontdekken! Toppertjes!
4. Ik had het een beetje voorspeld en vooral héél hard gehoopt, maar dit jaar is hét jaar van de Mad Mattr klei. Droogt niet uit, plakt niet, geurloos én tarwe- en glutenvrij. Echt geweldig en zo blij om ze in de Top 5 te zien.
5. En dan last but not least… de TINYBAG! Deze leuke kleine rugzakjes van 15 cm groot, doen het fenomenaal goed. Ze zijn dan ook enorm handig voor je kleine spulletjes mee te nemen én super leuk om cadeau te geven.
Mijn lieve, lieve mama’s, wat een week én weekend is het geweest! Jullie vele aankopen betekenen enorm veel. Ik doe elke dag mijn best om leuke en originele producten voor jullie te vinden en als ik dan zie hoe enthousiast jullie zijn, zwelt mijn hart van dankbaarheid!
Wij geven er een lap op om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden!
Liefs,
Kelly

Plaats in november een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 110€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin december!

Veel succes!