Top 5 van de Week

Zondagavond, dus… tijd voor de Top 5 van de bestverkochte producten van de week op de Drukke mama’s webshop!
Geen al te grote veranderingen, maar toch een verrassend nieuwkomer!
1. Op absolute nummer 1 staan nog steeds de Disney Wetbrush prinsessen! De Wetbrush borstelt moeiteloos door de ergste knopen en zorgen voor dramaloze badkamermomenten!
2. Nog steeds razend populair, de Kiddikutters! Deze mesjes snijden NIET door de vingertjes, maar WEL door voedsel!
3. En dan nog steeds in de TOP 3, de Tinybags. Deze kleine rugzakjes van ongeveer 15cm zijn superhandig om kleine items in te steken! Door een verkeerde bestelling zijn er ook nog enkele heuptasjes aan VERLAAGDE PRIJS!
4. Ze blijven gigantisch populair en ze zitten bijna in elke bestelling, de ZigZag elastiekjes. Lusje rond de staart, even trekken én klaar!
5. En dan last but not least, de Teebee speelgoed boxen. Ideaal voor onderweg, op restaurant en zelfs voor thuis! Echt een supertip voor Sint of Kerst!
Bedankt lieve mama’s voor jullie aankopen, ik ben echt blij dat jullie je weg elke dag opnieuw naar ons vinden! En ook bedankt voor de vele lieve reviews die we dit weekend op de Drukke mama’s Facebookpagina mochten ontvangen, ze waren hartverwarmend! 😍😍😍
Fijne avond iedereen, geniet er nog van! 😘

Andere blogs

Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop. We vliegen er weer in, onze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in februari een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 125 te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin maart!

Inloggen