fbpx

Top 5 van de Week

Zondag, dus tijd voor onze TOP 5 van de bestverkochte producten van de week op de Drukke mama’s webshop!
En … die is een beetje overhoop gegooid!
1. Op absolute nummer 1 vinden we nog de Wetbrush. De Disney collectie, maar ook de andere modellen blijven het geweldig doen. Geen drama meer in de badkamer want deze borstel gaat moeiteloos door de ergste knopen!
2. Slecht weer betekent lekker samen koken. Ook in de scholen, want heel veel juffen/meesters kochten deze week de Kiddikutters. Ideaal, want dit mesje snijdt niet in de vingertjes, maar wel in voedsel. TOPPER!!!
3. De ZigZag elastiekjes blijven in de top 3 en dat is meer dan verdiend. Deze zalig gemakkelijke elastiekjes zijn gemaakt van recycleerbare stoffen, rekbaar en wasbaar. Lus rond de staart, even trekken én klaar.
4. Dan een nieuwkomer! De TinyBags zijn enorm geliefd deze week. De kleine rugzakjes (15cm) zijn ideaal om kleine spulletjes in te steken, modieus en zelfs ideaal als klein cadeautje voor elke gelegenheid!
5. En last but not least… de Mad Mattr klei. Ik ben zo ongelofelijk blij dat iedereen even enthousiast hierover is. Onze eerste lading Mad Mattr is volgende maand 3 jaar in gebruik en nog even mals als toen ze uit de verpakking kwam. Droogt nooit uit, plakt niet, geurloos én … gluten/tarwevrij.
Enorm bedankt lieve mama’s voor jullie enthousiasme, jullie aankopen en vertrouwen in mij!!
Views: (199)

Plaats in december een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 126€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin januari!

Veel succes!!!