fbpx

TOP 5 van de week!

Hoewel we officieel vandaag nog verlof hebben, zijn we hard in de weer geweest! De weggeefdag, maar we zijn ook enkele uren in onze stockruimte geweest. Want hoewel we vakantie hadden, jullie hebben toch massaal besteld! Waarvoor ongelofelijk veel dank! Dus de orders zijn afgeprint, labels aangemaakt, … en morgen kunnen we er héél voorbereid terug invliegen! Véél bestellingen betekent natuurlijk ook een nieuwe TOP 5 van de week van de bestverkochte producten van de webshop!

En die is héél verrassend!

  1. Op absolute nummer 1 staan deze week de Disney turn- en zwemzakken. Verstelbare ‘litskes’ (is dat een typisch Limburgs woord?) en 4 prachtige Disney thema’s! Afwasbaar én aan een zeer democratische prijs.

2. Hoewel het geen geweldig weer is geweest, er is altijd wel tijd voor ijsjes! En er zijn massaal veel Dripsips verkocht, vooral aan Nederlandse mama’s! Zou er ergens reclame verschenen zijn? Wie mij het artikel kan bezorgen of de bron, krijgt een verrassing! 😊

3. Mijn toppertje blijft in de Top 3 staan! De Kiddikutter, het mesje dat niet door de vingers snijdt, maar wel door voedsel, blijft GIGA populair! Ik ben er echt van aangedaan dat we deze TOPPER ooit gevonden hebben dankzij een tip van een mama uit deze groep! Ik weet alleen niet meer wie de mama was….

4. Nog een nieuwkomer deze week is VEVINA! Dé crème tegen schurende billen en borsten in een tube van 50ml. Je hebt er niet veel van nodig, de prijs is goed én … het is getest EN goedgekeurd!

5. En dan last BUT NOT LEAST… onze Playpens! Nooit gedacht dat een product van 139.95€ weken in de Top 5 zou verschijnen… Maar ze zijn geweldig! Voor deze (al héél lage) prijs krijg je een Playpen, maar ook de puzzelmatten én een set speelballen. Ik ben zo trots dat ze al in zoveel huiskamers én crèches staan te pronken!

Bedankt lieve mama’s voor jullie enthousiasme én aankopen, als kleine zelfstandige (die een week op verlof is geweest) ben ik héél DANKBAAR!!!

Morgen maak ik de winnaar bekend van het pakket van de maand juli én … zet ik een gloednieuw pakket online dat jullie kunnen winnen in de maand augustus! Klinkt dit Chinees? Wél, elke maand loten we een pakket uit, twv ongeveer 100€, onder alle mama’s die een bestelling hebben geplaatst (ongeacht de waarde)!

Want soms is geven leuker dan krijgen!

Views: (406)

Plaats in december een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 126€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin januari!

Veel succes!!!