fbpx

Bijna vakantie!!! 10 leuke tips!

Bijna vakantie! En of je nu naar het buitenland trekt, daguitstapjes maakt of gewoon gezellig vakantie viert in de tuin, genieten kan je overal!

Maar waar we vroeger snel een koffer volgooiden, last-minute zit er sinds de kids niet meer in. Althans niet voor ons! 😊 Met 2 kleine spruitjes van 5 en 2 lijkt op vakantie gaan eerder op een halve volksverhuis, spelen in de tuin een halve (of een ganse) veldslag en oh jee… laat het aub geen week regenen, want dan lijken het Duracell konijntjes waarvan de batterijen langer dan lang meegaan!

Maar goed! De afgelopen maanden ben ik voor mezelf én voor jullie natuurlijk, op zoek gegaan naar allemaal leuke spulletjes om het zomerse leven wat gemakkelijker én leuker te maken.

Dus wie nieuwsgierig is naar mijn top 10, here we go!

Maaaaaaamaaaaaaa, is het nog ver? Maaaaaaaaaamaaaaaaaa, zijn we er bijna? We kennen het liedje allemaal. Voor wie deze zomer een lange autorit voor de boeg heeft en liever de kids geen uren voor een schermpje zet, sinds kort zijn er de Teebee toy boxen. Leuke speelgoeddozen die je zelf kan vullen met Lego, Squigz, Stecki opsteekschijfjes, kleurmateriaal, kleine autootjes, … Je kan ze vastmaken aan de gordel en de Teebee zit stevig tussen de beentjes.

Wie naar zonnige oorden trekt, zorg zeker voor zonneschermpjes. Ben je de plakdingetjes een beetje beu? Probeer eens een sok over je ramen te trekken! 😊 Met de Venture auto zonneschermen weer je tot 70% UV-stralen uit de wagen en ook de hitte is beduidend minder!

Ga je op uitstap? Neem zeker een kleine survival kit mee! Eten en drinken zorgt ten alle tijden voor afleiding! Kleine snackdoosjes vol lekkers, een handige drinkfles én zelfs wat soep of pasta in de Food Jar, eten zorgt hier ALTIJD voor happy gezichtjes. Bang dat het niet vers blijft? Een handige lunchsleeve en wat icepacks houden alles lekker vers! P.S. Vergeet zeker je eigen survival kit niet! Een elegante koffiebeker met wat zwart goud erin, doet wonderen!

Trek je deze zomer naar het zwembad? Of heb je er eentje in de tuin staan? Let dan zeker op voor natte én hete tegels. De Sweakers zwemsokken zorgen voor wat gemoedsrust en vermindert het aantal valpartijen én de bijhorende traantjes. Geef ze wat badeendjes (zonder gaatjes natuurlijk), een Scrunch emmertje en schepje, een bal (ja, die doen het ook nog altijd goed 😊), … en ze zijn hier gegarandeerd uren stil.

Heb je geen zwembad en wil je toch dat de kids actief zijn? De zelfrijdende Didicar én Ezyroller zijn dolle pret. Vraag maar aan de mama’s en papa’s die er eentje hebben… Want als de kids in bed liggen, dan rijden de volwassen er op rond! Fun gegarandeerd als je een feestje hebt! 😊

Geen zomer zonder ijs! Maar wat een gemors! Met de Dripsips vang je het sap wat eraf drupt op in het bakje en dat kunnen ze weer lekker opslurpen! Mmmmmm… ijsjes! 😊

Regent het of is het een wat mindere dag? Geen probleem, knutselen maar! Met de Paintsticks (verven zonder water), krimpfolie, het gipsgieten én de Mad Mattr klei amuseren ze zich hier kostelijk! Tuurlijk hebben we ook een heleboel leuke spulletjes uit de Action, mama MOET daar regelmatig naartoe. Want zeg nu zelf? We hebben toch wel altijd iets nodig vandaar! 😊 😊

Eén van de leuke dingen die hier deze zomer op het programma staat, is potjestraining! De kleinste prinses start in de kleuterklas en dus halen we ons Potetje weer boven! Ideaal voor onderweg, maar ook voor in de tuin. Want anders is mijn huis moddersoep!

Na een leuke dag frissen we de kids een beetje op. Op hete dagen steken we ze elke dag in bad. Badkrijtjes erbij en ook dan zijn ze weer even zoet! En sinds we de Wetbrush ontdekt hebben, eindigt niet elk badmoment in drama als we de knopen moeten uitkammen.

En hoe eindigen we onze dag? Met een aperitiefje en een hapje! Niks zo gezellig als lekker op het terras zitten met de kids, familie en vrienden! De spookjes willen natuurlijk helpen, wat kan door de Kiddikutter! Geen risico dat we op spoed belanden, want de mesjes zijn zalig! Snel wat groentjes snijden, de overschotjes van de groenten afdekken met de Foodhuggers en dan beentjes omhoog!

 

Geniet ervan mama’s, nog 189 dagen en het is Kerstmis! 😊 😊

P.S. Onlangs stond er in de krant dat een record aantal kindjes verlopen lopen aan de kust! Vergeet dus zeker jullie SOS-bandjes niet!

Views: (294)

Plaats in september een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een CADEAUBON ter waarde van 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin oktober!

Veel succes!

24251764 – gift coupon, gift card discount card