fbpx

De inspiratie en de mosterd!

Waar blijf je het toch maar vinden? Die vraag krijg ik meerdere keren per week! Waar blijf je die producten toch maar vandaan halen? Met andere woorden… waar vind ik mijn inspiratie en van waar komt de mosterd! Of zoiets 😊

Toen ik bijna 2 jaar geleden de webshop startte, stonden er vooral dure leuke spullen op. En geen kat die er naar omkeek… En toen kreeg ik dat ene magische bericht… Een drukke mama vroeg me of ik geen Kiddikutters op de webshop wilde zetten, omdat ze de verzendkosten uit het buitenland zo hoog vond. Kiddi… wat? Dus ik ging op zoek en het mesje dat niet door de vingertjes snijdt, maar wel door voedsel zette meteen de toon voor de webshop.

Ik ging en ga dus dagelijks op zoek naar producten die het leven van de drukke mama’s gemakkelijker maken. Niet lang daarna volgden de Paintsticks (verven zonder water) en de Didicar (hier is volgens mij geen uitleg meer over nodig 😊).

En toen leerde ik de keerzijde van de medaille kennen. Want leuke, ongeziene producten vallen ook op bij anderen. Een moeilijke keerzijde, maar ik leer er elke dag steeds beter mee om gaan.  Toen ik vorig jaar de Dripsips ontdekte, was ik in de wolken! Zo uniek, zo leuk, zo drukke mama’s. Om iets meer dan 3 weken erna in een nachtmerrie terecht te komen. Want de grote ketens lanceerden 4 stuks voor de prijs van 1 bij mij. Verslagen postte ik een bericht en wat daarop volgde was een gigantische stroom aan sympathie, bemoedigende woorden én aankopen. Het is een dag die ik nooit meer zal vergeten!

 

Daarnaast heb ik door de drukke mama’s prachtige kleine zelfstandigen leren kennen, waar ik bijna dagelijks mee chat en praat! We wisselen ervaringen uit, kijken waar we kunnen (bij)leren en groeien én uiteindelijk werken we ook regelmatig samen!

Ik denk dan bijvoorbeeld aan Marijke Beirens van Mumplanner. Door onze samenwerking konden we Ons Klasboek(et) en Het Boek(et)je aan jullie presenteren, iets waar ik supertrots op ben!

Tina Favache, de auteur van de Opruimboeken, heeft zelf ook 2 leuke facebookgroepen en een webshop en we bellen elkaar regelmatig om advies te vragen!

Soms ben ik ook jaloers! 😊 Julie en Jan, de drijvende krachten achter Klaverhand en leuke collega’s (concullega’s klinkt zo raar, vind ik), lanceerden onlangs hun Zeepbloemen. Bloemen die op bloemen lijken, maar eigenlijk zeepjes zijn! Zo uniek, en zo jaloers dat ik hun niet voor ben geweest! 😊 Nee, niet waar! Ik ben echt altijd onder de indruk van hun creaties en ben altijd benieuwd wat ze weer uit hun hoed toveren!

En tot slot heb je dan die ene goede vriend, die zelf recent de stap naar zelfstandigheid heeft gezet en eigenaar is van Val d’Or, een charmecamping in Luxemburg. Die alles aan de kant zette om mij eventjes een paar dagen te vergezellen (en chauffeur te spelen voor deze paniekerige mama) naar de beurs in Nuremberg! De beurs waar ik badeendjes vond zonder gaatjes, Ezyrollers én de ongelofelijke Teebee speelgoed boxen!

Dus conclusie? Waar blijf ik het maar vinden?

Jullie, lieve mama’s, inspireren me elke dag en doen me constant nadenken over wat beter kan! Het internet, Instagram, Facebook, YouTube, … ik schuim het elke dag en elke avond af op zoek naar unieker, leuker, origineler, … En de inbreng van jullie, de collega’s, vrienden én familie zorgen soms voor fantastische, ongeziene producten!

Dus merciekes voor de mosterd! 😊

P.S. Dank je wel voor alle leuke foto’s die jullie op de website en in de groep plaatsen!

Views: (252)

Plaats in december een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 126€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin januari!

Veel succes!!!