Mijn kot is ontploft!

Opruimen! Ik ben er nooit goed in geweest! Als kind, puber en zelfs jong (studerende) volwassene heb ik er eigenhandig voor gezorgd dat mijn mama om de 6 weken naar de kapper mocht om haar grijze haren te laten verven! 🙂 Ik heb in mijn jeugdjaren heel wat afleveringen van Buren moeten missen én de meest romantische aflevering van… jawel, Baywatch! Waarom? Ik kreeg constant (lees: 3x per jaar!) straf omdat mijn kamer na ontelbare waarschuwingen nog steeds een stort was. Terugkijkend, heb ik weinig gemist (Pamela Anderson kon tijdens de herhalingen 20 jaar later blijkbaar ineens niet meer zo goed acteren) en hoor ik mezelf vandaag als een echo van mijn mama! Herkenbaar???

Hoewel ik vandaag nog steeds geen (opruim)wonder ben, ik doe mijn best, echt waar. Maar o jee, die kinderen van mij! Ze zeggen dat je genen doorgeeft, wel ik hoop dat ze ook ‘andere talenten’ geërfd hebben, want foei, ik ben juist de gendarmerie! “Raap dat op, gooi jullie kleren in de wasmand, hang je jas op, gooi die boekentas niet zomaar neer, waarom luisteren jullie niet… waarom?

Afgelopen zaterdag heb ik maar liefst 3x (ja… 3x!!!) de keuken en living opgeruimd! Om 15u kregen we bezoek en ik zag ze denken: “We zijn bij de familie Flodder beland!” (hoewel ik denk dat het daar nog ordelijker was)! Maar goed… drukke mama, Kelly, niet perfecte mama! 🙂

Gelukkig kreeg ik vandaag goed nieuws, want er is beterschap op komst! Vandaag heeft Tina Favache, oprichtster van de 365x opruimen Facebook groepen, opruimcoach én ondertussen goede vriendin, haar 2de boek gelanceerd! En ik ben supertrots én binnenkort ook hopelijk héél dankbaar, dat het boek op onze Drukke mama’s webshop staat! Het opruimboek voor mijn gezin zet niet alleen mama en papa aan het werk, maar ook de kids! Enfin, ze komt natuurlijk niet langs met het zweepje om erachter te zitten :), maar ze zorgt wel voor een leidraad, structuur én een handig (werk)boek om het hele gezin aan te moedigen om mee te helpen!

Zelf ben ik vorig jaar aan de slag gegaan met haar eerste boek, waar je gelukkig geen spullen moet begroeten of bedanken als je ze wegdoet. Halleluja! Want t-shirt rolletjes en kiezen voor JOY, is niet zo mijn ding! 🙂 🙂

Wil je graag een exemplaar van Tina haar boek? Je vindt ‘Het opruimboek voor mijn gezin’ vanaf vandaag op de Drukke mama’s webshop voor slechts 15,99€!

Misschien nu nog een kookboek voor dummies en dan loopt hier alles ineens op rolletjes! 😀 😀

 

 

Andere blogs

Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop. We vliegen er weer in, onze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in februari een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 125 te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin maart!

Inloggen