Maaaamaaaaa? Is het nog ver?

Zomerse temperaturen en de verlofperiode die voor de deur staat! Voor mij een zéér stressvolle periode, want uitstapjes maken en op vakantie gaan, betekent een halve volksverhuis! Met een bijna 3 en 6-jarige in huis is de lijst eindeloos. Om nog maar te zwijgen over entertainment voor onderweg! Enkele kleine tips, misschien hebben jullie er iets aan!

PRAKTISCH

Onze onderweg tas is gemakkelijk! Zonnecrème, zonnehoedjes, SOS-armbandjes (mijn kleine en mindere kleine bandietjes zijn razendsnel afgeleid, dus dit stelt me wat gerust), enkele reserve pampers, natte doekjes én de Potette plus. Alles wat ik op de webshop heb staan, gebruik ik ook echt. En de Potette plus is keihandig! Superlicht, past in de tas en ideaal voor onze 2.5-jarige die volop aan het potjestrainen is!

ETEN EN DRINKEN

Maaaaamaaaaa, ik heb dorst! De kleine echo: “Ikke ook!”. De kids hebben allebei een fles van Nalgene. 100% lekvrij, onbreekbaar en gelukkig verkrijgbaar in 2 formaten. De kleinste heeft eentje van 0.35l en de oudste een roze (What else?) van 0.65l. Vooral mijn jongste spruit is een bodemloos vat én, om het plat te zeggen, een smodderlipke! 🙂 🙂 Dus voor we vertrekken, krijgt ze een leuk nijlpaardjes Bibetta slabje rond. Kwestie dat we al niet direct bij aankomst van tenue kunnen wisselen!

Tijdens de hittegolf vorig jaar heb ik leuke lunchsleeves en volledige chemicaliënvrije Ice packs gevonden van Goodbyn die alles lekker fris houden en die gaan nu steevast mee op elke uitstap! Ik stop ze vol met de kleine snackdoosjes, zo krijgen ze regelmatig een lekkere verrassing op de achterbank! 🙂

ENTERTAINMENT

De weg naar je bestemming kan verschrikkelijk lang zijn! Zeker met 2 kleine stemmetjes die meteen in cano beginnen te zingen: “We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal!” En dan zijn we net de straat uit! 🙂 Voor de tripjes die we de volgende weken hebben gepland, ben ik alvast voorbereid! De kleine waterspelletjes, de Artfolio (een leuke map met wasco’s en papier) en Squigz gaan mee voor in de auto! Vooral deze laatste zijn superleuk om tegen het raam te plakken, leuke constructies te maken of om op hun autostoel te plakken!

Voor de tussenstops heb ik ook altijd ergens een Scrunch emmertje en schepje verstopt (het is opvouwbaar, dus je kan het zelfs in je dashboard van de auto steken). Ideaal om onderweg wat moddersoep te maken! 🙂 🙂

De lijst is natuurlijk nog veel langer, maar hey, het is een begin! Nog 3 weken de tijd om lijstjes te maken, want dan begint ons verlof!!!

 

Andere blogs

Wetbrush schoonmaken
Luv my kids!

Onderhoud Wetbrush

Kelly!!!! Hoe kan ik mijn Wetbrush poetsen/onderhouden/proper krijgen? Er zijn de afgelopen maanden zoveel Wetbrush borstels verkocht en vertrokken naar Drukke mama’s gezinnen, dat deze

Lees meer »
Top 5 best verkochte producten

De eerste Top 5 van 2020!

Een nieuw jaar, een nieuwe TOP 5 van de BESTVERKOCHTE producten van de week op de Drukke mama’s webshop. We vliegen er weer in, onze

Lees meer »

Geef een reactie

Plaats in februari een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit prachtige pakket ter waarde van 125 te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin maart!

Inloggen