fbpx

Wat doen jullie tijdens de Paasvakantie met de kids?

De Paasvakantie komt eraan! 2 weken waarin we onze spruitjes actief, creatief en vooral zo lang mogelijk met hetzelfde proberen bezig te houden! Mijn oudste heeft het concentratievermogen van een fruitvlieg en, hoewel het al heel fel verbeterd is, het blijft een kunst om haar langer bezig te houden met hetzelfde dan een kwartier! Herkenbaar?

Heel veel van mijn producten op de webshop zijn dan ook uitgetest door haar. Om te kijken of het kwaliteit is, maar ook of het de moeite waard is op gebied van tijdverdrijf!

En wat gaan we deze vakantie doen?

We koken!

Maaaaamaaaa, ik wil helpen! Op de achtergrond de echo van 2-jarige zus: “Ik ook!”. Dus gelukkig hebben we een heleboel Kiddikutters in de lade liggen en we kunnen aan de slag! Zij blij en ik gerust dat er geen rubriek is WIJ GAAN NAAR SPOED! 🙂 🙂 Met 2 meisjes in huis, wat hoort daar bij? Juist, een aangepast kookuniform! Dus dan maar hun mooie roze kookschorten, bijpassende koksmuts en deegrol erbij nemen! We koken in stijl! Enfin, mijn ventje dan toch. Want wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik zelf aardappelpuree kan doen mislukken. 😉

We knutselen!

Krimpfolie! Wat een uitvinding! Je laat de kids de tekeningen inkleuren, uitknippen, gaatje maken, een paar minuten in de oven én KLAAR! Supercool om te doen en gemakkelijk, zelfs voor deze niet creatieve mama!

2 andere toppers hier zijn de Paintsticks en de Mad Mattr klei. Verven zonder water, de beste uitvinding EVER!!!! En de klei… zelfs de kleinste stukjes die op de grond vallen en die ik niet direct opraap, drogen niet uit. Geurloos, plakt niet, allergenenvrij én gegarandeerd (op zijn minst) een uurtje speelplezier! Voor jong én oud, want ik denk dat de papa meer plezier heeft dan zijn dochters! 🙂 Zijn volgende projectje? Hij wil een kasteel bouwen met de brickmaker!

We puzzelen!

De papa is bezig met eentje van 5000 stukken en mijn kids hebben op dat vlak duidelijk zijn genen geërfd! De nieuwe 3D-puzzels gaan hier wel voor na de paasvakantie zijn, want die gaan de paasklokken droppen in de tuin! Het gaat wel de katjes versie worden, want ons kleinste krijst al de boel bijeen als ze de afbeelding ziet op een Dinosaurus koek. Als ze deze vindt in de tuin, dan is de volgende rubriek helemaal verleden tijd! 🙂

We spelen buiten!

Van zodra mijn kids hun ogen opendoen en er is een sprankeltje zon, dan denken ze hier dat het zomer is! Als ik tegen de oudste zeg dat het toch nog een beetje koud is, dan rent ze naar de slaapkamer, trekt haar meest fashionable glittersokken aan én … haar sandalen. Maakt me niet zoveel uit, alleen als ze dan een half uur later zegt dat ze zo naar school gaat, dan kan je je de discussies wel voorstellen! 😊

Maar goed, we spelen buiten! De Didicar is hier winter en zomer al 2 jaar lang dé hit! De Ezyroller staat dan weer bij mijn schoonzus. Haar kids zijn gezegend met een grote papa, dus die hebben daar meer plezier aan.

Ook de zandbak is hier een groot succes! De Scrunch emmertjes en schupjes hebben de winter doorstaan en zijn nu klaar voor ronde 2! Zalig trouwens om mee te nemen op uitstap, gewoon oprollen, in je tas én klaar!

We dromen!

Na een lange dag vol plezier, kruipen ze hier hun bedje in en dan krijgen hun elfjes het hele verhaal nog eens te horen. Ze leggen hun kunstwerkjes en tekeningen voor het elfendeurtje en wie weet ligt er wel een briefje, klein cadeautje of zelfs wat elfenstof, de volgende dag.

Een paar tips, maar wat jullie ook doen, ik hoop dat jullie een leuke tijd hebben en ik wens jullie alvast allemaal een vrolijk en zalig Paasfeest toe!

Liefs,

Kelly

 

Views: (283)

Plaats in september een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een CADEAUBON ter waarde van 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin oktober!

Veel succes!

24251764 – gift coupon, gift card discount card