fbpx

Drukke mama’s doneren Didicars!

THIS IS IT!!!! Het EINDRESULTAAT!

Even een schets van het verhaal!
Dinsdag plaatste Stefanie een foto in de groep. Zij won vorige maand een Didicar die ik weggaf op de Drukke mama’s pagina. Dinsdag doneerde zij de Didicar op haar beurt aan de kinderafdeling Oncologie in het UZ Leuven, waar haar dochtertje Inoa in behandeling is voor leukemie.
 
Esther de Groot-Stins, de vrouw achter het Ik lief jou gamma, was zo ontroerd dat ze mij een bericht stuurde dat ze 6 Didicars wilde kopen en mij die wilde laten schenken aan meerdere ziekenhuizen.
 
Toen ik dit bericht postte uit dankbaarheid zijn de mama’s in de groep massaal beginnen vragen hoe ze ook hun eurootje konden bijdragen. En op jullie vraag heb ik een donatieknop gezet op de webshop.
 
Het succes hiervan had ik nooit verwacht, maar ik heb zoals altijd, mijn schouders hieronder gezet. Dagen én urenlang ziekenhuizen gebeld, de donaties zorgvuldig genoteerd, berichten gestuurd, … Enfin het waren gekke drukke lange dagen.
 
Ondertussen sponsoren Esther en haar man geen 6 maar 16 Didicars, uit liefde voor mij, voor jullie en voor alle kindjes die hier gelukkig van gaan worden.
 
EN… Wat doen wij?
 
Naast het regelen van de donaties, voorzien wij gratis verzending naar alle ziekenhuizen. We hebben vandaag een opslagruimte toegezegd gekregen, van waaruit we 3 dagen kunnen gaan werken.
 
Ik ben SUPERTROTS op wat we deze week gedaan hebben. Het Belang van Limburg pikte als eerste het verhaal op en ook het VTM Nieuws, RTV en TVL hebben we gehaald. 

In totaal is er 6738 euro gedoneerd! Dat maakt 137 Didicars. Daar tellen we de 16 van Esther bij en de 17 van de Didicar groothandel. Dat brengt het totaal op 170.

Zoals gezegd doen mijn ventje en ik ook nog een bijdrage. Wij doneren er 15!

Dat brengt ons totaal op 185 Didicars!

Dinsdagavond 26/03 rond 20u zijn we de actie gestart. Dit verwezenlijken op minder dan een week tijd, het is ONGELOFELIJK FENOMENAAL!!!!!

Duizenden keren bedankt lieve mama’s, we gaan héél veel kindjes blij maken! Bedankt aan Stefanie Proost om dit alles in gang te zetten en ook aan Esther de Groot-Stins die door haar donatie jullie allemaal heeft aangemoedigd om een steentje bij te dragen!

Nu ga ik puzzelen en tellen, de lijst met ziekenhuizen volgt!

Liefs, van een zeer emotionele dankbare mama,

Kelly

Views: (1309)

Plaats in september een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een CADEAUBON ter waarde van 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin oktober!

Veel succes!

24251764 – gift coupon, gift card discount card