fbpx

Blitse karretjes!

Kinderen zouden de dag van vandaag té weinig bewegen, teveel op schermpjes kijken en couch potatoes zijn. Wel… aan de Drukke mama’s zal het niet liggen!

Het afgelopen jaar vonden honderden Didicars hun weg naar onze gezinnen en kinderen. Deze geweldige autootjes (blitse karren volgens een vriendin van mij 😊) zijn volledig zelfrijdend, zonder batterij of motor en de kids krijgen (zonder het zelf te beseffen) een full blown body work-out! Je kan de bewegingen die ze maken zelfs vergelijken met de gekende Twist and Shape. Beroemde Twist and Shape eigenlijk, want ik weet niet hoe jullie zijn, maar om de één of andere gekke reden kan ik uren kijken naar Teleshop! 😊 Jullie ook?

Maar goed, ik wijk af!

Honderden Didicars dus. Geschikt vanaf 2 jaar tot … ? Die vraag krijg ik enorm veel! Wel, in tegenstelling tot de nep karretjes kunnen mijn blitse karren tot 120kg dragen. De filmpjes die ik per mail en Messenger toegestuurd krijg van ouders die ermee rondcrossen zijn ontelbaar! Dus tot ze het beu zijn. Enige nadeel? Kinderen groeien… Dat is natuurlijk geen nadeel, maar die lange benen zitten na een tijdje in de weg bij de Didicar. Dus dat blits karretje dat eens zoveel plezier en beweging bezorgde, staat ineens ergens in een vergeethoekje.

Nu, ik zou mezelf niet zijn als ik daarvoor geen oplossing zocht! 😊 Ik luister elke dag aandachtig naar jullie verhalen, slorp de vragen op die jullie stellen en ga dan op zoek naar producten om jullie drukke leven wat gemakkelijker te maken. Een opvolger/aanvulling voor de Didicar? U vraagt, wij draaien!

En daar komt de Ezyroller op het toneel! Deze blitse kar bestaat, net zoals de Didicar, al een tijdje. Maar om één of andere reden is hij van het toneel verdwenen of nooit echt doorgebroken. Reden? Geen flauw idee… De prijs-kwaliteit is goed, je kan er jaren gebruik van maken, het is zelfrijdend, zet de kindjes aan tot bewegen, de kleuren zijn hip, haalt snelheden tot 15km/u en is geschikt voor kids tot 1m80. Een leeftijd staat er niet specifiek op, wel een minimum lengte (1 meter).

Didicar versus Ezyroller? Welke kiezen jullie?

Ik kijk alvast weer uit naar de leuke foto’s én filmpjes die de volgende weken ongetwijfeld gaan volgen! Want naar welk blits karretje je voorkeur ook uitgaat, de zon is weer van de partij, Pasen en de communies staan voor de deur én dit is een absoluut TOP geschenk!

Te weinig beweging? Aan ons zal het niet liggen!

 

Plaats in september een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een CADEAUBON ter waarde van 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin oktober!

Veel succes!

24251764 – gift coupon, gift card discount card