fbpx

Eitjes of speelgoed?

Pasen komt eraan en ik lees heel vaak discussies over wat de Paasklokken in de tuin moeten laten vallen. Hier in onze regio is het traditie om enkel eieren (chocolade en hardgekookte tot ze aan ons oren uitkomen) en wat klein buitenspeelgoed te laten rapen.

Maar dan komt het! Wij hebben winterkindjes. Dus wat groter buitenspeelgoed of cadeautjes die meer zomergericht zijn, krijgen ze dus niet bij hun verjaardagen, Sint of Kerst. En aangezien we van principe zijn dat er wel een gelegenheid moet zijn om grotere cadeaus te krijgen, is Pasen de ideale gelegenheid. Moet dat duur zijn? Absoluut niet! Ik geef jullie alvast wat ideetjes!

  1. Het Scrunch gamma. Strandemmertjes die je volledig kan oprollen en in je tas stoppen. Uren plezier gegarandeerd én neemt geen plaats in beslag.
  2. Wil je graag eens iets anders dan paaseitjes? De leuke badeendjes kunnen de tuin opfleuren én ze zijn zonder gaatjes, dus geen schimmeltjes tijdens het badplezier!
  3. Heb je ook wat oudere kindjes? Dan zijn de Oilily zeepjes ideale eitjes!
  4. Dit jaar vallen de Mad Mattr Meteoor Monsters uit de lucht! Leuke meteoren met daarin een monster omhuld in Mad Mattr klei die niet uitdroogt!
  5. En dan onze absolute TOPPER voor Pasen! De Didicar, het zelfrijdende autootje, zonder batterijen of motor!

De volgende weken volgen er nog tips, dus hou zeker de website in de gaten! En wil je graag op de hoogte blijven en een leuke korting meepikken? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief!

 

Plaats in juli een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit leuke pakket twv 95€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin Augustus!

Veel succes!