fbpx

Oh lieve goede mama en papa, uh Sint!

Stilaan vallen de eerste boekjes in de brievenbus. Sinterklaas, Kerstmis, het lijkt alsof het al vlak voor de deur staat. En hoewel ik het als mama zelf serieus overdreven vind, als mompreneur met een webshop, heb ik geen andere keuze dan mee te doen met de Sinterklaas MADNESS! De grote vakantie is nog maar net achter de rug en we kijken al weer halsreikend uit naar de volgende feestelijke vakantieperiode. En hoewel de Sint madness me net iets té vroeg valt, Kerstmis mag voor mij al morgen! Want het gezellige samenzijn, de vibe die rond deze periode hangt, het decadente eten en de overload aan Mariah Carey’s All I want for Christmas is ZALIG!

Maar dan! De cadeautjes… Voor de kids, ouders en het ventje mag het al wat meer kosten. Maar aangezien we een zeer grote familie hebben en op 7 verschillende feestjes aanwezig moeten zijn, is de lijst iets langer dan dat! En omdat budget ook hier belangrijk is, heb ik een aantal lijstjes gemaakt! En zoals je zal zien, er is voor elk wat wils! Wil je graag wat meer info over de producten? Klik dan even op de producttitel en dan kom je automatisch op de webshop terecht!

 

Minder dan 10€

1. Paintsticks

Verven zonder water! Geen gemors en het gaat vlot van de handjes, uit kleding en het meubilair. Niet giftig, dus geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Ook de oudere kids vinden dit een absolute topper!

2. Portemonnee/portefeuille

De stoere, lieve, romantische kinderportemonneetjes van Stephen Joseph zijn super. Kinderen dragen graag hun centjes bij zich en ideaal om mee te nemen als ze hun nieuwjaarsbrieven gaan voorlezen! 😊

3. Mad Mattr

Ik kan niet genoeg benadrukken wat een must-have deze klei is. Droogt niet uit (zelfs niet als je het een jaar open en bloot laat liggen), is volledig gluten-, tarwe- en lactosevrij, geurloos en plakt niet.

4. Stecki’s

Deze opsteekschijfjes zijn pure nostalgie! Verlaagd in prijs en verkrijgbaar in verschillende thema’s en formaten.

5. Badkrijtjes

Jawel, het bestaat! Krijtjes om in bad mee te spelen. Gegarandeerd speelplezier en na het baden gewoon even met de spons erover en klaar!

Tussen 10 – 25€

1. Parfum

Oilily, Gorjuss of andere tekenfilm figuren, er is een heel aanbod parfum, zeep, douchegel, … zowel voor meisjes als voor jongens.

2. Nagellak

Veilige nagellak, gemaakt op waterbasis en gemakkelijk te verwijderen zonder aceton. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, thema’s en ideaal voor je kleine prins of prinses.

3. Mould & Paint

Gips maken, gieten in de vormpjes en dan zelf decoreren, verven en versieren. Stoere Glow in the dark dinosaurussen, schattige uiltjes, cupcakes, … Met meer dan 10 thema’s is er voor elk wat wils!

4. Shrinkles krimpfolie

Krimp wat? Wel, je kleurt de plaatjes in, knipt ze uit, een paar minuten in de oven en de creaties komen er prachtig uit! Kan je je er niets bij voorstellen? Kijk dan zeker eens naar het filmpje op de webshop en laat je verrassen! Ook verkrijgbaar in heel veel thema’s!

5. Picknickmandje

Het hoeft geen stralend weer te zijn om te picknicken. Met dit schattige polka dot picknickmandje mét toebehoren kan je het zelfs binnen gezellig maken!

Vanaf 25€

1. Squigz

Dit speelgoed is geweldig! Het bevordert niet alleen de fijne motoriek, maar ook de creativiteit, verbeelding en het is absoluut de MAX! Ik kan je alleen maar aanraden om een kijkje te nemen op de webshop en het filmpje te bekijken!

2. Het balansgamma

De Bilibo, Teeter Popper en de We Rock balansborden. Het lijken wel namen uit een Science Fiction film. 😊 En eigenlijk zouden ze daar perfect in thuis horen! Want bij elk van deze producten ontbreekt een handleiding. Je spruitjes zijn volledig aangewezen op hun verbeelding en dat kan soms leiden tot Superman avonturen!

3. Walk ’n Ride

Heb je een kleine stapper, dan is dit het ideale cadeau. Geluidloos en door hun 360 graden beweeglijke wieltjes zijn ze superveilig. Hebben ze het stappen onder de knie? Dan promoveert hij naar een fietsje!

4. Treintafels

De Treintafels van BigJigs zijn fenomenaal. Alles wat je op de foto’s ziet, krijg je erbij. De tafel, sporen, treintjes en tientallen attributen. 1 prijs, 1 pakket, geen extra onderdelen nodig!

5. Didicars

Mijn absolute favoriet en ondertussen die van honderden andere mama’s! Dit zelfrijdende autootje kan tot 120kg dragen en is geschikt voor letterlijk jong en oud! Geschikt vanaf een jaar of 2 tot…? Als ze het beu zijn!

 

Leuk hoor ik je denken! Allemaal voor de kinderen! En wat als we iets nodig hebben voor volwassenen? Benieuwd wat we voor de mama’s en papa’s in petto hebben?

Voor mama en papa (en tante, nonkel, oma, opa, …)

1. Silly Socks

Knotsgekke sokken die je té grappig of té fout kunt vinden. Maar ze zijn wel een ideaal gespreksonderwerp op gezellige feestjes! Lachen verzekerd.

2. Ik lief jou doosjes

Kleine schattige doosjes met kleine zeepjes erin. Op elk doosje staat een boodschap en er is keuze uit meer dan 30 thema’s.

3. Food Huggers

Ideaal om cadeau te geven bij de feestdagen. Heb je restjes tomaat, ajuin, citroen, …? Of open blikjes? Dan zijn deze siliconen bewaarrondjes (ik weet niet hoe ik ze anders moet noemen 😊 ) Perfect!

Voila, een hoop lijstjes, maar hopelijk wel een duidelijk overzicht van wat mijn toppers zijn! Vergeet ook zeker niet dat je een WISHLIST kan aanmaken. Zet de producten die je wenst in een lijstje en stuur ze door naar oma, opa, meter, peter, … kortom naar iedereen die vraagt wat ze willen hebben voor Sint en Kerst. Is er iets gekocht van de lijst, dan krijg je daar melding van en automatisch verdwijnt dat product uit het lijstje!

Let the madness begin! 🙂

Liefs,

Kelly

 

Plaats in augustus een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om dit leuke pakket twv 109€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin september!

OPGELET!!! Met de code SCHOOL krijg je 10% korting op het volledige schoolgamma!

*Actie geldig tot en met 31/08/2019

Veel succes!