fbpx

Balanceren mét vingerbescherming!

Lieve drukke mama’s

het afgelopen jaar was AMAZING (om het op zijn Astrids te zeggen)! We kregen de kindjes veilig aan het koken met de Kiddikutter, aan het verven zonder water, aan het rijden zonder motor of batterijen en nu gaan we balanceren!

Jullie kennen ongetwijfeld de bekende merken balansborden! Maar zoals gewoonlijk zwem ik graag tegen de stroom in en wil ik net dat tikkeltje verder gaan! En wie zoekt, die vindt!

Waarom is mijn keuze gevallen op het We Rock gamma? Wel, dat is heel simpel!

  1. Er zijn 3 verschillende soorten borden! Het klassieke bord, zoals we allemaal kennen, geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar! Dan is er het Twister bord, ook geschikt vanaf 3 jaar en heel apart van vorm. En tot slot is er het Moon bord. Ideaal voor de wat oudere kindjes (vanaf 6 jaar), want dit bord staat niet stabiel. Ze moeten echt leren, zoals op een surfplank of snowboard, om hun evenwicht te bewaren. Een uitdaging en superleuk!
  2. Elk bord is verkrijgbaar in een gelakte of geoliede versie. Voordeel aan de geoliede versie? Als ze versleten is, kan je ze afschuren en er zelf terug olie opdoen! Wax on, wax off!
  3. Heb je een stenen vloer of parket? Dan kan je de borden laten bekleden met hoogwaardig vilt en je kan kiezen tussen oneindig veel kleurtjes.
  4. En dan LAST BUT NOT LEAST! Vingerbescherming! Zoals je op de foto’s kan zien, zit er een speciale rand aan de borden. De kindjes kunnen dus niet geklemd raken met hun vingertjes, wat heel wat traantjes én tripjes Spoed zal besparen!

Nieuwsgierig? Of denk je waar zit haar verstand nu weer? Je vindt het volledige gamma op de vernieuwde drukke mama’s website!

https://www.drukkemamas.be/product/we-rock-balansborden/

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs,

Kelly

Plaats in september een bestelling (bedrag maakt niet uit) en maak kans om een CADEAUBON ter waarde van 100€ te winnen! Ik contacteer de winnaar persoonlijk begin oktober!

Veel succes!

24251764 – gift coupon, gift card discount card